Zatvori
Poslovni Puls
21/06/2018

TOP 5: MojPosao izdvaja najzanimljivije oglase na koje se možete prijaviti već danas

U suradnji s portalom MojPosao, donosimo vam pregled TOP 5 poslova za koje mislimo da će vas zanimati i na koje se možete prijaviti već danas!

Tvrtka Komunikacijski studio partner je Hrvatskog Telekoma te je specijalizirana za telekomunikacijske usluge. Znaš kako prezentirati ponudu, prodati pakete telekomunikacijskih proizvoda i usluga poslovnim korisnicima?  Izvrsno, imamo poziciju za tebe. Prijavi se na oglas za poziciju Voditelja poslovnih korisnika do 2.srpnja.

Želiš raditi za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj? Vodi te strast za uspjehom i vjeruješ da ono što je dobro može biti još bolje? Odličan si kandidat za poziciju Regionalni voditelj prodaje u LIDLU gdje te prvo očekuje detaljno višemjesečno školovanje, dodatne edukacije i iskusni mentor. Sve detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

S uspjehom tvrtke Rimac Automobili svi su dobro upoznati, a mnogima je želja zaposliti se upravo u tom dinamičnom i uzbudljivom okruženju. Zbog širenja odjela autonomne vožnje, trenutno zapošljavaju nekoliko osoba na poziciji Advanced Driver-Assistance System (ADAS) Engineer. Opis pozicije potraži u oglasu i pošalji prijavu do 2. srpnja.

Znaš li da postoji posao gdje je tvoj ured svijet, a surađuješ s kolegama iz više od 130 zemalja iz različitih dijelova svijeta? Zaista postoji, i to u Emirates Airlines koji te pozivaju na dan otvorenih vrata, 28. lipnja jer traže kabinsko osoblje. Svi detalji su u oglasu na MojPosao.

Farmakovigilancija važno je područje kojim se osigurava pravovremeno otkrivanje, procjena, razumijevanje i sprečavanje nuspojava lijekova. Kako bi i dalje uspješno provodili sve procese, PLIVA zapošljava Stručnjaka za farmakovigilanciju gdje će radno iskustvo u tom području predstavljati prednost. Ako želite raditi u poticajnoj okolini koja prepoznaje značenje i ulogu zaposlenika, prijavite se na oglas do 27. lipnja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram