Zatvori
Poslovni Puls
21/06/2018

Prezentacija Tolar HashNET prototipa -Događaj će predstaviti prototip brzine preko 100,000 transakcija u sekundi!

Blockchain projekt Tolar HashNET, predstavit će svoj prototip tijekom live prezentacije koja je će se održati 28. lipnja s početkom u 18 sati u Westin Hotelu u Zagrebu. Na događaju, koji je otvoren za sve zainteresirane, će biti predstavljen trenutni stupanj razvoja Tolara, kao i njegov prototip brzine preko 100.000 transakcija u sekundi.

Proteklih tjedana projekt Tolar HashNET privukao je veliku pozornost. Osim što je predstavljen je na ICO Drops,  dobio je mnoštvo recenzija od strane najutjecajnijih blockchain influencera. Sve to doprinijelo je većoj prepoznatljivosti i rastu njegove Telegram grupe s nekoliko stotina na gotovo 10.000 članova kroz samo nekoliko tjedana. Tolar je dobio još veću prepoznatljivost nakon što je pobijedio na Ian Balina ICO pitch natjecanju u Budimpešti tijekom Crypto World Toura, početkom lipnja.

Osnivač i CTO Tolara, Josip Maričević, osvojio je nagradu Beyond Leaders award na Beyond 4.0 eventu održanom u Ljubljani. Tijekom događaja, tim Tolara dobio je pohvale premijera Republike Slovenije, Mira Cerara i državnog tajnika Republike Slovenije, Tadeja Slapnika.

Ulaz na prezentaciju Tolar prototipa je besplatan. Kako biste prisustvovali, rezervirajte svoje mjesto na https://tolar.io/prototypedemo/. Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna.

 

Recenzije najutjecajnijih blockchain influencera:

Ian Balina (ocjena: 79,56/100)

Tolar je po meni treći po redu najbolji ICO. [] Što volim kod njega – ima dobar tim, prototip zaista postoji, a imaju i sjajne savjetnike, što je dobro. Imaju veliku ideju – činjenica je da stvaraju infrastrukturalni projekt. Natječu se s  drugim blockchain projektima. [] Zajednica im je također zadovoljavajuća.

 

OhHeyMatty (ocjena: 84/100)

Mislim da je projekt sasvim dobar i želim vidjeti što će napraviti u budućnosti. Definitivno ću pratiti njihov rad u budućnosti.

 

Andre Cronje

Odličan temeljni dizajn, jedan od onih čiji testnet jedva čekam vidjeti. Mislim da može napraviti značajnu razliku u završetku i propusnosti transakcija.

 

HashNet je skalabilan, brz, siguran i pravedan decentraliziran blockchain projekt koji koristi Distributed Ledger tehnologiju. Algoritam koji zadržava sve pozitivne značajke blockchain tehnologije, a istovremeno povećava propusnost na više od 200.000 transakcija u sekundi. Ovaj revolucionarni algoritam ima brže vrijeme transakcije, masternodove, kao i open source, kriptovalutu kojom će upravljati zajednica – Tolar.

Pogledajte video koji će vam pomoći da razumijete Tolar HashNET tehnologiju u jednoj minuti. Još sjajnih priča o Tolaru možete pronaći na njihovom Medium kanalu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram