Zatvori
blockchain, adria, bitcoin, ethereum
Poslovni Puls
22/02/2018

Zbog velikog interesa Blockchain Adria Meetup preseljen u hotel Westin - prijave i dalje traju!

U subotu, 3. ožujka 2018. u 15.00 sati održava se Blockchain Adria Meetup u organizaciji COTRUGLI Blockchain Academy. Zbog velikog interesa događaj je preseljen na novu lokaciju, pa će se tako održati u hotelu Westin u Zagrebu.

Sudionici iz cijele JI Europe imat će priliku diskutirati o blockchain tehnologiji i zanimljivim ICO projektima. Osim toga, svi gosti će imati priliku saznati više o novom Blockchain EMBA programu i certificiranom Blockchain programu za developere koje pokreće COTRUGLI Blockchain Academy u suradnji s COTRUGLI Business School.

JEDAN OD GOSTIJU JE I DRŽAVNI TAJNIK KABINETA PREMIJERA SLOVENIJE

Meetup će okupiti brojne stručnjake i blockchain entuzijaste iz cijele regije. Glavni govornik, Tadej Slapnik, državni tajnik kabineta premijera Republike Slovenije, govorit će o najnovijim trendovima u blockchain svijetu. Potvrđeni govornici su: Bisser Manolov, Petko Karamotchev, Josip Maričević, Martin Žagar, Mario Vojvoda, Maya Medzhedelieva, Zoran Đorđević, Petar Petkov, Peter Merc, Tilen Travnik, Tomislav Kosanović, Tilen Šarlah, Dražen Kapusta i Tali Režun.

Sudjelovanje na događaju je besplatno. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen.

Svi gosti će imati priliku razmijeniti dosadašnja iskustva i ideje u svijetu blockchain-a, a predstavit će se i novi ICO projekti koji su pokrenuti tek nedavno. Osim navedenog, sudionici koji razmišljaju o dodatnoj edukaciji o blockchain tehnologiji i njezinoj primjeni u raznim područjima ili o pokretanju vlastitog biznisa, imat će priliku saznati sve o novom Blockchain EMBA programu i certificiranom Blockchain programu za developere, jedinim ovakve vrste u regiji.

Sljedeći Blockchain Meetup-i planiraju se u Beogradu, Portorožu, Sofiji, Seulu, Singapuru, Tokiju i Dubaiju.  Blockchain Adria konferencija koja je održana prošle godine u Rovinju okupila je više od 400 sudionika.

Ovdje možete vidjeti kako je to izgledalo.

Ukoliko imate zanimljiv ICO projekt kojeg biste željeli predstaviti ili se pridružiti našoj blockchain turneji, pošaljite nam email kako bismo Vam pomogli da se uključite.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram