U subotu, 3. ožujka 2018. u 15.00 sati održava se Blockchain Adria – Zagreb Meetup (Buzinski prilaz 10). Sudjelujte na službenom predstavljanju prvog Blockchain EMBA programa i certificiranog Blockchain programa za developere koje pokreće COTRUGLI Blockchain Academy u suradnji s COTRUGLI Business School.

Zagreb Meetup će u Zagrebu okupiti brojne stručnjake i entuzijaste iz cijele regije. Potvrđeni govornici su: Josip Maričević, Martin Žagar, Mario Vojvoda, Tadej Slapnik, Peter Merc, Tilen Travnik, Tilen Šarlah, i Tali Režun.

Sudjelujte na službenom predstavljanju prvog Blockchain EMBA programa i certificiranog Blockchain programa za developere koje pokreće COTRUGLI Blockchain Academy u suradnji s COTRUGLI Business School.

Sudionici će imati priliku razmijeniti dosadašnja iskustva i nove ideje u svijetu blockchaina, a također se predstaviti i novi, zanimljivi ICO projekti pokrenuti tek nedavno.

Osim navedenog, sudionici koji razmišljaju o dodatnoj edukaciji o blockchain tehnologiji i njezinoj primjeni u raznim područjima ili o pokretanju vlastitih projekata temeljnih na njoj, imat će priliku saznati sve o novom Blockchain EMBA programu i Certified blockchain developers programu, jedinim ovakve vrste u regiji. Više o programima možete saznati na ovoj poveznici.

Rezervirajte svoje mjesto prijavom ovdje, treba napomenuti i kako je broj mjesta je ograničen.