Zatvori
Poslovni Puls
09/11/2017

Combis počinje pružati usluge poslovnog IT consultinga

 

Combisov  Sektora poslovnog razvoja oformio je Odjel poslovnih konzultanata koji će voditi Barbara Barić, a uz druge kolege iz Combisa koji su već radili na savjetodavnim pozicijama, u Combis su stigli i Dean Muhoberac i Goran Crnković na pozicije poslovnih konzultanata. Članove Combis konzalting tima čine još Tatjana Peček, Berislav Lastrić, Davor Marijanović i Mario Marić, sve redom istaknuti stručnjaci u području poslovnog savjetovanja...

"Radimo na projektima po principu turnkey modela koji podrazumijeva savjetovanje, jednostavnost u primjeni, brzinu te odgovornost za kompleksne implementacije. Na taj način uz pomoć tehnologije, za korisnike kreiramo poslovne prednosti dok se oni nesmetano mogu fokusirati na svoje temeljno poslovanje, a što se pokazuje kao sve izraženija potreba na tržištu", rekla je Barbara Barić koja smatra da će novi tim domenskim vertikalnim znanjima biti spona koja će tržištu približiti Combisova kompleksna rješenja, usporedno uz fokus na razvoj novog dijela poslovanja tvrtke.

Tako će u središtu interesa novog IT konzalting tima biti kreiranje cjelovitog prodajnog portfelja kroz eko sustave za energetiku i komunalne djelatnosti, proizvodnju i trgovinu, transport i logistiku, financijsku industriju te turizam, kao i za Big Data potrebe svake spomenute vertikale.

"Već smo u poodmaklom stadiju digitalne transformacije s više korisnika, koji primjenom naprednih tehnologija maksimalno optimiziraju poslovne procese, podižu konkurentnost te ostvaruju poslovne ciljeve", dodaje Barić.

Barbara Barić, nova direktorica Odjela poslovnih konzultanata svoju karijeru razvijala je na više pozicija u Hrvatskom Telekomu u kojem je radila od 2005. godine. Posljednjih osam godina bila je zadužena za prodaju kompletnog portfelja HT Grupe, namijenjenog najvećim klijentima.

Dean Muhoberac u Combis dolazi iz Erste banke gdje je radio na poziciji zamjenika direktora Direkcije za CRM i analize. Završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva. U svojoj dugogodišnjoj karijeri u financijskoj industriji radio je na brojnim projektima u Hrvatskoj i regiji, a specijalizirao se za CRM sustave i poslovnu primjenu CRM-a.

Goran Crnković posjeduje više od deset godina iskustva u IT-u, gdje je primarno bio usmjeren na IT menadžment i brigu za korisnike. Iza sebe ima niz uspješno realiziranih IT projekata u području distribucije i logistike u Hrvatskoj i regiji. U novi tim dolazi s pozicije IT koordinatora kompanije Alca Zagreb.

Cilj Combisovog Sektora poslovnog razvoja je snažniji iskorak u nove i specifične poslovne niše te kreiranje novih naprednih IT rješenja i usluge za pojedine vertikale.

"Formiranje izdvojenog konzalting tima je Combisov odgovor na sve izraženiju potrebu kompanija za IT partnerom koji posjeduje duboko razumijevanje specifičnih tržišnih potreba. Poslovna agilnost, odnosno sposobnost za usvajanje promjena u poslovanju sve je više u fokusu zbog digitalne evolucije kojoj svjedočimo. Jako smo ponosni što je Combis jedna od rijetkih kompanija na tržištu koja ima tim fokusiran upravo na ovu korisničku potrebu i siguran sam kako ćemo ispuniti očekivanja naših korisnika", istaknuo je Goran Brnjac, direktor Sektora poslovnog razvoja Combisa unutar kojeg se nalazi Odjel poslovnih konzultanata.

Brnjac dodaje kako su novi članovi tima zbog svog bogatog iskustva u području IT-a i poslovnog konzaltinga u mogućnosti realizirati specifične high-tech projekte za klijente koji traže inovacije u svojim poslovnim sustavima, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram