Zatvori
Poslovni Puls
21/09/2017

IN2 implementira bolnički softver u Vijetnamu

Softverska grupacija IN2 potpisala je prošlog tjedna ugovor za implementaciju bolničkog softvera u Hôpital Français de Hanoï, privatnoj bolnici u Vijetnamu...

Vijetnam je tako nakon Azerbajdžana i Ujedinjenih Arapskih Emirata postao treća država u Aziji u kojoj je IN2 dobio posao implementacije bolničkog softvera, ponovno sa španjolskom tvrtkom Tich Consulting kao partnerom.

Vijetnamska bolnica osnovana je 1997. godine kao prva međunarodna bolnica u državi. Trenutno zapošljava preko 50 lokalnih i inozemnih liječnika i ima kapacitet od 65 kreveta koji će se po završetku izgradnje nove zgrade sljedeće godine proširiti na 170. Rast ove bolnice pratit će i promjena bolničkog informacijskog sustava kako bi se zamijenio trenutni sustav koji ne zadovoljava potrebe bolnice.

„Dugoročna strategija IN2 podrazumijeva transformaciju grupacije iz regionalne u globalnu, što uključuje i naš izlazak na azijsko tržište. Najviše uspjeha za sada smo imali u zdravstvu i u digitalnoj forenzici, nadam se da će njihove primjere slijediti i druga područja u kojima smo prisutni.“ – rekao je Ante Mandić, predsjednik Uprave IN2, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram