Zatvori
Poslovni Puls
11/07/2017

Novi top model hrvatskog pametnog telefona – Noa Element H10le

Tvrtka Hangar 18 iz Koprivnice, koja je razvila vlastitu robnu marku pametnih telefona Noa, ovaj tjedan izbacila je na tržište novi top model iz Element serije – Noa H10le. Ovaj „smartphone“ najavljen je krajem veljače u Barceloni, na Mobile World Congressu, a u međuvremenu je prezentiran i na EISA Press Convention događaju, krajem svibnja u Antwerpenu.

Svoj prvi nastup na Mobile World Congressu, tvrtka Hangar 18 iskoristila je kako bi predstavila svoj pametni telefon Noa H10. Tada je predstavljena i poboljšana verzija tog modela - Noa H10le (LE – Limited Edition). Već tada bio je najavljen u dvije boje: crvenoj (Matador) i crnoj. Upravo te dvije boje su i zadržane, kao prepoznatljive za ovaj pametni telefon odličnog dizajna.

Krajem svibnja, točnije 24.05. u Antwerpenu se održao EISA Press Convention, na kojem je članovima EISA Mobile Devices grupe bio prezentiran Noa H10le.

Iako je i sam model H10 namijenjen zahtjevnijim korisnicima, njegova poboljšana verzija ide još korak dalje. Noa H10le je tanji i debljina mu sada iznosi samo 7,1 milimetara te ima takozvani „unibody“ dizajn aluminijskog kućišta.

Uređaj je opremljen AMOLED zaslonom u Full HD rezoluciji, što u ovom segmentu uređaja predstavlja veliki plus. AMOLED prikazuje punije i prirodne boje od IPS-a, a ujedno i štedi energiju, pa će baterija od 3.800 mAh biti dovoljna za efektivan rad ovog „smartphonea“.

Pored vrlo moćnog Helio X27 procesora s 10 jezgri koje kucaju na 2,6 GHz i 4 GB RAM memorije, Noa H10le dolazi s 64 GB prostora za pohranu podataka. To će cijeniti svi koji sa sobom nose svoju glazbenu ili foto kolekciju. Za vrlo kvalitetne fotografije brinu se dvije Sony 13 MP kamere (dvostruka stražnja kamera), a isto toliko megapiksela vas čeka i s prednje strane u „selfie“ kameri.

Za sigurnost se brine brz i precizan multifunkcijski čitač otisaka prstiju. Operativni sustav na kojem je uređaj temeljen je Android 7.1.1 Nougat. Masa ovog pametnog telefona je samo 152 grama.

Uz sve navedeno, velika novost je i Noa Element jamstvo od 2 godine – Premium Care. Kupnjom bilo kojeg modela Noa pametnog telefona iz Element serije, ostvaruje se pravo na puno pokriće u trajanju od 2 godine. Ovo jamstvo pokriva doslovno sve te uz Amoled ekran i dvostruku stražnju kameru, postavlja nove trendove u B segmentu pametnih telefona.

Pametni telefon Noa H10le namijenjen je zahtjevnijem krugu kupaca, koji cijene performanse, natprosječnu autonomiju, kvalitetnu fotografiju, a sve to za razumnu cijenu.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram