Zatvori
Poslovni Puls
26/06/2017

Otvorenje nove H18 Megastore Gaming Arene u Šibeniku

U Šibeniku će u petak, 30 lipnja biti otvorena nova H18 Megastore Gaming Arena, treća u Hrvatskoj nakon Zagreba i Splita. Novo uređeni prostor na 160 kvadrata nudit će veliki velik izbor IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti...

Tvrtka Hangar 18 iz Koprivnice nastavlja s otvaranjem svojim maloprodajnih trgovina diljem Hrvatske. Ovog puta na red je došao Šibenik, gdje će u petak, 30. lipnja u 10:00 sati biti otvorena H18 Megastore Gaming arena. Novo otvorena trgovina i gaming arena bit će smještena u trgovačkom centru City Life u prizemlju, na adresi Ante Šupuka 10 u samom centru Šibenika.

Prostor će biti veličine 160 kvadrata, od čega će 40 kvadrata biti „gaming arena“. Ovaj posebno pripremljeni prostor opremljen je s 10 gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama. Tako će svi ljubitelji „gaminga“ na ovim vrhunskim gaming računalima moći igrati igre kao što su: HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Battlefield 3 i 4, Fifa 2017.

Nova H18 Megastore trgovina nudit će cjelokupni asortiman proizvoda: stolna, prijenosna i tablet računala, komponente i periferija za računala, Noa i ostali pametni telefoni, Noaline linija proizvoda s dodatnom opremom za mobitele, gaming oprema marke E-blue.

U sklopu trgovine, posjetitelji će pronaći i „gaming kutak“ s najnovijim naslovima igrica za PC, Xbox, PlayStation 3 i 4 platformu. Osim toga trgovina će ponuditi preko 25 modela laptopa svih vodećih proizvođača prijenosnih računala kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer.

Radno vrijeme trgovine bit će od ponedjeljka do subote, od 8:00 do 21:00 sati. Prilikom otvorenja nove H18 Megastore Gaming arene u Šibeniku, svi posjetitelji moći će iskoristiti 10% popusta na cjelokupni asortiman u petak i subotu. Osim toga H18 Megastore pripremio je poklone iznenađenja za prve kupce, akcijske cijene proizvoda te nagradni natječaj, navodi se u priopćenju iz Hangara 18.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram