Zatvori
Poslovni Puls
25/04/2017

CROZ Code Quest - Šesto izdanje studentskog natjecanja u programiranju

CROZ Code Quest održat će se 27. svibnja u edukacijskom centru Learn@CROZ, a natjecatelji se mogu prijaviti do 22. svibnja u 12:00 sati te se uključiti u borbu za atraktivnu nagradu i/ili budući posao. Broj mjesta na natjecanju je ograničen pa se preporučuje prijaviti što prije...

U ovogodišnjem izdanju CROZ Code Questa natjecatelji će se vratiti u Srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji bot koji će osvojiti suparnički teritorij. Studentima borcima, koji će za svoja osvajanja koristiti tipkovnice, CROZ će uz vrijedne nagrade osigurati i super atmosferu. Prijaviti se mogu svi studenti, a natjecati se može samostalno ili u timu od maksimalno troje članova.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem životopisa na codequest@croz.net, a u e-mailu treba navesti ime i prezime, e-mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planiraju završiti studij te kratak opis programerskog iskustva. Ako se prijavljuje tim, treba navesti spomenute podatke za sve članove, naziv tima te naznačiti kapetana.

Prvi CROZ Code Quest održao se 2012. godine, a nastao je u želji da potaknemo kreativne, mlade programere koji su programirali iz vlastitog zadovoljstva da pokažu i testiraju svoje vještine kodiranja te razmijene iskustva s drugim natjecateljima i iskusnim softverskim inženjerima iz CROZ-a. Razvoj softvera, naime, uvelike ovisi upravo o kreativnim pojedincima i želji da se tehnologija upotrijebi na najbolji i inovativan način, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram