Zatvori
Poslovni Puls
15/02/2017

ZIP po četvrti put organizira besplatne radionice 'Coding for Women'

ZIP poučen iskustvom među svojim startupima, uviđa da je i dalje velika razlika u broju između muških i ženskih developera. Zbog toga pokušavaju promjeniti stanje u ICT sektoru Hrvatske s organizacijom novog ciklusa besplatnh radionica koje podržava Američka Ambasada u Zagrebu...

Predavač će biti Ivan Čuljak, NET developer i vlasnik transpose.xyz, agencije za razvoj softvera specijalizirane za Xamarin i Azure rješenja.

Što je Xamarin i što će se učiti?

Xamarin je alat koji omogućuje razvoj nativnih aplikacija u jednom jeziku za Android, iOS, macOS i Windows platforme. Razvojem takvih aplikacija ubrzava se vrijeme razvoja jer se dio koda dijeli među platformama.

Polaznice će kroz tri dana naučiti osnovne i malo naprednije koncepte razvoja mobilnih aplikacija. Proći će kroz specifičnosti različitih platforma, uobičajene zahtjeve i najbolje prakse. Kroz učenje razviti će se mobilna aplikacija za Android, iOS i Universal Windows Platform s backendom na Microsoft Azure oblaku.

Kako se prijaviti na radionicu?

Za prijavu na radionicu nema puno 'zadataka', jedini preduvjeti su: instaliran Visual studio i ispunjavanje formulara https://goo.gl/forms/3onUIdCtlabSe3ni2.

Prijave su otvorene do 22.2.2017., dok će se prva cjelodnevna radionica (od 9-17 sati) održati u subotu 25.2.2017. u prostoru ZIP-ovog coworkinga (Remetinečka cesta 7). Nakon toga slijede još dvije radionice u terminima 26.2. i 05.3.2017.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram