Zatvori
Poslovni Puls
19/04/2017

Digitalna agencija Kontra najavljuje webinare - prvi o neisplativosti "boostanja" postova na Facebooku

Nakon uspješnih 5 godina, digitalnoj agenciji Akciji je došlo vrijeme za rebranding, spajanje s Fenixom i izlazak na inozemno tržište. Jedna od novih stvari koja je pokrenuta u Kontri je i DigiTime. Webinari s ciljem educiranja i stvaranja konstruktivnih i kvalitetnih rasprava o svemu vezanom za digitalni marketing i web development. DigiTime će se održavati svaki mjesec, biti će na engleskom, mogu se očekivati zanimljivi gosti, a u planovima je sudjelovanje inozemnih stručnjaka...

Prvi webinar se održava 3.5. u 13 sati, a tema će biti "Why boost post is a waste of money?".

Zašto nema smisla ulagati u boost post i što ako ne boost post, odnosno na koje načine bolje iskoristiti budžet predodređen za boost post. Predavač je Ilija Brajković, stručnjak za digitalni marketing iz digitalne agencije Kontre.

Ilija Brajković je godinama aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih sedam godina se aktivno posvetio digitalnom marketingu. U duši geek, ali život ga odnio u nešto u čemu još više uživa.

Danas je partner u digitalnoj agenciji Kontra gdje vodi digitalne projekte. Radio je s velikim klijentima poput Microsofta Hrvatska, Turističke zajednice Grada Zagreba, Suzukija i Renaulta.

Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, uvijek među najbolje ocjenjenim predavačima.

Prvi DigiTime možete pratiti na Facebook stranici Kontre. Webinari su Facebook live pa Ilija i Kontraši pozivaju sve kojima tema zvuči zanimljivo da im se pridruže.

Tako da, lajkajte Kontru na facebooku ako već niste, da vam stigne podsjetnik. A ako baš niste u mogućnosti popratiti, ne brinite, webinar će biti snimljen i postavljen na Kontrin YouTube kanal.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram