Zatvori
Poslovni Puls
09/12/2016

Smartphone Noa H4se od sada dostupan u Hrvatskoj i regiji

Nakon službeno održanog predstavljanja novog pametnog telefona Noa H4se u Zagrebu u kolovozu ove godine, isti je dostupan u Hrvatskoj i zemljama regije. Noa H4se donosi iznimno kvalitetno izrađeno kućište s aluminijskom osnovom dok je okvir iznimno uzak, što ga čini mobitelom s jednim od najboljih omjera kućišta i zaslona...

Pametni telefon Noa H4se službeno je predstavljen na posebnom medijskom događaju održanom 24. kolovoza 2016. godine u hotelu Antunović u Zagrebu, da bi sada bio spreman za prodaju u Hrvatskoj i zemljama regije. Radi se o uređaju iz srednje nižeg cjenovnog razreda, kojeg svojim karakteristikama u mnogočemu nadilazi. Tako Noa H4se donosi iznimno kvalitetno izrađeno kućište s aluminijskom osnovom, zapakirano u „sendvič“ između dvije staklene površine, čime je postignuta visoka atraktivnost. Štoviše, sam okvir je iznimno uzak, rezultat čega je jedan od najboljih omjera kućišta i zaslona. Upravo zbog toga je Noa H4se svrstan među fizički najmanje 5-inčne “smartfone“ uređaje.

Noa H4se ne zaostaje ni u ostalim segmentima. 5-inčni zaslon je proizvod japanske JDI Display kompanije, a dolazi u punoj HD rezoluciji, dakle 1920 x 1080 točaka. Kameru od 13 MP s auto fokusom potpisuje Sony, a radnu memoriju od čak 3 GB Samsung. Za izvršavanje svih radnji brine se MediaTekovčetverojezgreni procesor, dok je za pohranu sadržaja zadužena interna memorija kapaciteta 16 GB. Uređaj dolazi s 2200 mAh baterijom i Androidom 6.0 kao softverskom platformom.

Spomenimo još i vrlo brz i precizan čitač otisaka prstiju, što je također kuriozitet u cjenovnom razredu u kojem se uređaj nalazi. Pored toga Noa H4se nudi još i utor za memorijske kartice, kao i USB OTG podršku, koju ne nude mnogo skuplji uređaji, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram