Zatvori
Poslovni Puls
09/12/2016

PlatiPlus je domaća aplikacija za plaćanje koju bi mogle voljeti tvrtke i knjigovođe

PlatiPlus naziv je nove besplatne aplikacije za plaćanje koja cilja na pravne osobe i knjigovodstvene servise koji bi u aplikaciji mogli pronaći koristan alat i olakšati cijeli proces plaćanja računa...

PlatiPlus olakšava plaćanje naloga obrtnicima, tvrtkama i knjigovodstvenim servisima. Aplikacija korisnicima omogućuje da iskoriste mobilni telefon kao skener 2D bar koda na računu i tako zaobiđu ručni unos.

Aplikaciju mogu koristiti svi koji imaju mogućnost "zbrojnog naloga" na svom internet bankarstvu. Mobitel se koristi kao skener, a nakon što se "skeniraju" svi računi na email dolazi SEPA zbrojni nalog kojeg prihavaćaju sve banke.

"Tvrtka klijentu ispostavi račun s ispisanim 2D bar kodom koji se uz pomoć aplikacije učita od strane klijenta i automatski je spreman za plaćanje. Aplikacija u kombinaciji s postavljanjem 2D kodova na račune može značajno ubrzati poslovanje za velike tvrtke, ali i za male poduzetnike", objasnio nam je Krešimir Bojčić, direktor tvrtke Krokodil koja stoji iza razvoja ove aplikacije.

Bojčić posebno napominje kako PlatiPlus omogućuje jednostavnu konverziju iz "starog" HUB3 standarda u novi SEPA (pain.001.001.03) format platnih naloga.

"Ovo možda spada u kategoriju 'premaleno da bi se netko s ovim bavio', ali mi volimo upravo takve probleme, pa je tako nastao i PlatiPlus", ističe Bojčić.

PlatiPlus mogao bi biti zanimljiv i koristan za knjigovodstvene servise budući aplikacija podržava rad s više platitelja bez ograničenja.

Osim web aplikacije, PlatiPlus dostupan je i za Android i iOS.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram