Zatvori
Poslovni Puls
30/11/2016

COMBIS u Cannesu predstavio inovativno big data rješenje "Husky"

COMBIS predstavio inačicu vlastitog, inovativnog Big Data rješenja Husky namijenjenog financijskoj industriji na Trustech konferenciji, koja se od 29.11. do 1.12. održava u Cannesu...

Glavni cilj COMBISovog rješenja Husky jest da omogući kompanijama u financijskoj industriji da poboljšaju poslovanje i prodajni proces, a sa svrhom unaprjeđenja i rasta prodaje.

"Početak priče leži u činjenici da je informacija - sve. Ako imate prave informacije u pravom trenutku možete napraviti razliku kada je u pitanju rast poslovanja. Ključ za povećanje prodaje odnosi se na poznavanje klijenata, njihovih navika i potreba. Trebate sustav koji će pružiti relevantne informacije o tome kako doći do klijenata s ciljanom, personaliziranom ponudom, po mogućnosti u realnom vremenu. Sve to moguće je uz - Husky", rekao je Mario Marić, menadžer za razvoj poslovanja COMBISa.

"Husky bankama pruža informacije o klijentima u realnom vremenu, kako bi detaljno mogli upoznati njihove potrebe i odgovoriti na njih, a u trenutku njihova nastanka. Vrijednost tog sustava ogleda se u činjenici da banke mogu skrojiti upravo onu ponudu koja njihovim klijentima u određenom trenutku treba. Na taj način na dobitku su i banka, ali i klijenti jer će dobiti upravo ono što trebaju i žele", napominje Marić.

Husky je, osim u financijskom sektoru, primjenjiv u brojnim industrijama, od telekomunikacija, medicine, trgovine, turizma, proizvodnje, prometa, javnog transporta, državne uprave i brojnih drugih.

''Više podataka kreirano je u zadnje dvije godine, nego u čitavoj povijesti čovječanstva, a trenutačno se analizira i koristi manje od jedan posto ukupnih podataka. Već samo zbog te dvije činjenice jasan je potencijal Big Date. No i ovdje se, razumljivo, postavljaju mnoga pitanja o načinu korištenja, prilikama, kao i sigurnosti te privatnosti podataka. Stoga je važno raspravljati, adresirati svako pitanje i pojasniti sve mogućnosti i prednosti Big Data tehnologije, bez obzira o kojoj industriji je riječ", komentirao je Marić na panel diskusiji 'Question the Thought Leaders: Delivering New Service Opportunities in a World of Big Data' koja se održala na Trustech konferenciji u Cannesu.

Marić ističe kako su reakcije na Husky rješenje na ovom globalnom događanju u Francuskoj izuzetno pozitivne i zaključuje kako je tržišna potreba za kvalitetnim Big Data rješenjima čak i veća od njegovih očekivanja.

Trustech konferencija u dva dana održavanja okuplja više od 18.000 sudionika iz više od 130 zemalja svijeta te 400 izlagača i sponzora iz cijelog svijeta, stoji u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram