Zatvori
Poslovni Puls
08/11/2016

VELIKO CRM ISTRAŽIVANJE: Popunite anketu i ostvarite BESPLATNU probnu CRM licencu!

Apple, Tesla, Google, Microsoft, Coca-Cola...što je svima zajedničko?

Osim činjenice da je riječ o vodećim svjetskim potrošačkim brendovima – sve gore navedene tvrtke, poput gotovo svih uspješnih korporacija, koriste napredna CRM (Customer Relationship Management) softverska rješenja uz pomoć kojih maksimalno pospješuju učinkovitost svog poslovanja.

CRM možemo jednostavno opisati kao skup alata za upravljanje poslovanja i odnosima s klijentima/kupcima. Kvalitetan CRM objedinjuje sve podatke o poslovnom odnosu s klijentima i na jednom mjestu omogućuje najbolji mogući pregled poslovnog odnosa. U CRM-u je moguće sve: od praćenja povijesti poslovnog odnosa, pisanje ponuda i računa, upisivanja radnih zadataka pa do statističkog analiziranja i planiranja marketinških, prodajnih i post-prodajnih aktivnosti.

Važna prednost CRM softverskih rješenja je i njegova dostupnost. Pristup podacima moguć je s bilo koje lokacije i bilo kojeg uređaja.

Ukratko – CRM tvrtkama nudi „dubinsko snimanje“ vlastitog poslovanja i omogućuje kvalitetnije planiranje, alociranje ljudskih resursa i marketinških budžeta, ali i značajno pospješuje samu učinkovitost poslovanja.

Unatoč pretpostavljenom porastu broja korisnika CRM rješenja u Hrvatskoj, nema previše informacija o zastupljenosti CRM rješenja u domaćem malom i srednjem poduzetništvu.

Stoga pozivamo sve poduzetnike (bez obzira na veličinu tvrtke) na sudjelovanje u anketnom upitniku o zastupljenosti CRM softverskih rješenja u poslovanju hrvatskih tvrtki.

Anketni upitnik sastoji se od ukupno 10-tak kratkih pitanja informativnog karaktera.

Sudionici anketnog upitnika ostvarit će pravo na BESPLATNU 30 dnevnu probnu licencu za hrvatsko cloud CRM rješenje softCRM i 10% popusta na prvu godišnju licencu (već od 60 kn mjesečno!) softCRM rješenja tvrtke Softwise.

Anketni upitnik potražite u nastavku ovog članka:

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram