Zatvori
Poslovni Puls
29/09/2016

Zašto bi svaka mala tvrtka trebala imati WEB stranicu?

Živimo u doba informatizacije i interneta ali statistike pokazuju da više od polovice malih tvrtki još uvijek nema vlastitu web stranicu (Customer.Friendly web stranice SCORE.org.). Mali poduzetnici u Hrvatskoj smatraju da ako nemaju online prodaju (web shop), nemaju potrebu ni za web stranicom. S druge strane su uvjereni da im se investicija u njezinu izradu neće isplatiti...

Takvi stavovi negativno utječu na njihovo poslovanje jer zbog neprisutnosti na internetu potencijalne klijente prepuštaju konkurenciji ili velikim tvrtkama koje su lideri na tržištu. Pritom propuštaju i priliku za izgradnjom kredibiliteta i online reputacije koja je danas nužna za sve one tvrtke kojima je cilj rast i razvoj.

WEB stranicom do izgradnje kredibiliteta i online reputacije

Web stranice su postale glavni pokretač rasta poslovanja mnogim malim tvrtkama koje su na vrijeme prepoznale njihovu važnost.

Danas sve više ljudi koristi internet u potrazi za informacijama. Stoga je razumljivo da bez webstranice i prisustva na internetu male tvrtke ne mogu izgraditi poslovni kredibilitet i online eputaciju.

Nedostatkom informacija o pojedinoj tvrtki na internetu, odnosno njezinom poslovanju i proizvodima ili uslugama, kupci stječu dojam da tvrtka ne posluje ozbiljno ili da više nije aktivna na tržištu.

Kada tvrtka jednom stekne negativnu reputaciju, teško da će ostvariti zacrtane ciljeve.

WEB stranica ne košta cijelo bogatstvo

Većina malih tvrtki smatra da si ne može priuštiti web stranicu, ali to nije točno. Troškovi izrade web stranice variraju ovisno o njezinoj veličini i kompleksnosti.

Tvrtka Softwise koja ima dugogodišnje iskustvo u izradi web stranica vodi računa i o malim tvrtkama, te je omogućila izradu miniWEB stranica, cijene takvih stranica se kreću već od 1600 kuna + PDV.

Ako usporedimo cijenu miniWEB stranica s cijenama izrade korporativnih web  stranica, cijena od 1600 kuna je zaista prihvatljiva investicija, a koja omogućava besplatno promoviranje tvrtke u narednim godinama. Jednom izrađena web stranica tvrtke dostupna je potencijalnim klijentima 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Sve tvrtke koje žele jednostavnu i preglednu WEB stranicu po prihvatljivoj cijeni, potrebne informacije mogu potražiti na stranicama miniWEB-a ili slanjem upita na softwise@softwise.hr.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram