Zatvori
Poslovni Puls
21/09/2016

IN2 dogovorio veliki posao u Azerbajdžanu

Nova međunarodna azerbajdžanska bolnica Bona Dea koja se želi pozicionirati kao najbolja na području Kaspijskog mora i Kavkaza, odabrala je hrvatsku softversku grupu IN2 za implementaciju bolničkog softvera...

Nakon dovođenja niza uglednih europskih liječnika u upravu i liječnički tim, na taj se način nastavila ispunjavati vizija ove bolnice, koja nabavljanjem najboljih rješenja i opreme želi ponuditi uslugu na razini one u zapadnoeuropskim državama. IN2 je, uz španjolsku tvrtku Tich Consulting kao partnera, ovaj posao dobio zahvaljujući bogatom iskustvu u razvoju i implementaciji rješenja u Sektoru zdravstva, te globalnim nagradama koje je dobio za projekte iz tog područja: Microsoft Partner of the Year u području javnog zdravstva i IT Europe u kategoriji rješenja za javni sektor.

Projekt za ovu bolnicu kapaciteta 200 kreveta i površine 40.000 kvadratnih metara prvi je angažman IN2 u Azerbajdžanu, u kojem je tvrtka prve poslovne kontakte uspostavila 2011. godine nastupom na sajmu Bakutel. S obzirom da će projekt uključivati lokalizaciju softvera na azerski i ruski, on uključuje i potencijal otvaranja velikog tržišta.

„Naš prvi posao u Azerbajdžanu samo je jedan od onih koji IN2 transformiraju iz regionalne u globalnu tvrtku. Najdalje u ovom procesu je otišla naša tvrtka INsig2 koja redovito dogovara poslove na različitim kontinentima, drago mi je da i naš Sektor zdravstva sada slijedi njezin primjer.“ – rekao je Ante Mandić, predsjednik Uprave IN2.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram