Zatvori
Poslovni Puls
01/04/2016

Agrokor predstavio online shopping platformu Abrakadabra

A007, tvrtka u sastavu Agrokor koncerna, danas je otvorila virtualna vrata Abrakadabre, novog online malla, u kojem su hrvatskoj javnosti dostupni najpoznatiji domaći i svjetski brendovi...

Abrakadabra tako trenutno na domeni www.abrakadabra.com nudi 100.000 artikala, prilagođenih potrebama i mogućnostima svih potrošača, iz kategorija Auto-moto, Bijela tehnika, Vrt i alati , Računala i periferija, Igračke, Knjige, Ljepota i njega, Moda, Oprema za bebe, Potrošačka elektronika te Sport i dodaci prehrani, odnosno gotovo 1000 brendova koji dolaze od više od 200 partnera.

Jedna od posebnosti Abrakadabre svakako je Avenue de CRO – jedino online mjesto na kojemu se nalazi prelijepa odjeća hrvatskih dizajnera poput Aleksandre Dojčinović, Neba, Krie, Elfsa, Zigmana, Borisa Pavlina, A'Marie, Hippy gardena, Lokomotive i drugih. Također, po prvi puta na hrvatskom web shopu, tu su i brendovi Red Bull fashion, Colmar i Bellabeat Leaf, koji su na hrvatskom tržištu ekskluzivno dostupni na Abrakadabri, Mad Pax koji su dizajnirali Brad Pitt i Angelina Jolie, te Greyp, Kisha, F&F i Intersport asortiman, koji su po prvi puta dostupni za kupnju online, a još mnogi drugi su u pripremi.

No, tu nije kraj novostima koje nudi Abrakadabra.com, jer je tim Abrakadabre za svoje kupce osigurao nove, jedinstvene oblike besplatne dostave, koji omogućavaju još veću fleksibilnost, sigurnost, ali i brzinu, navodi se u priopćenju.

Hrvoje Kraljević, direktor A007 i direktor Tiska ovom prilikom je istaknuo: „Agrokor je i ovaj put potvrdio da prepoznaje trendove i ulaže u nove tehnologije gradeći lidersku poziciju na tržištu, istovremeno ispunjavajući očekivanja potrošača i poslovnih partnera. Tako smo u projekt A007 krenuli s jasnom vizijom izgradnje nove regionalne online platforme, uloživši do sada gotovo 40 milijuna kuna. Posebno smo ponosni na naš tim vodećih e-commerce stručnjaka. Naš tim kontinuirano raste, a do kraja godine planiramo ga učetverostručiti. Do sada smo dokazali da znamo i možemo i online prodaju voditi jednako uspješno kao i naše tradicionalno poslovanje, što je i krajem prošle godine potvrđeno uspješnim lansiranjem Konzum klika. Ovo je naš sljedeći korak u razvoju online poslovanja, u kojem nam je cilj stvoriti novu dodanu vrijednost i pružiti još jedan izbor našim potrošačima i poslovnim partnerima. Tako ćemo nastaviti i dalje te spremno odgovarati novim izazovima, što će uključivati i regionalno širenje, u početku na tržišta Slovenije i Srbije, a potom i na ostala tržišta jugoistočne Europe.“

Niz pogodnosti koje nudi Abrakadabra noviteti su na našem tržištu, a predstavila ih je Anita Lacmanović, direktorica operacija A007: „Željeli smo svojim kupcima pružiti jedinstveno iskustvo online kupovine kroz bogatu ponudu brendova, od kojih su neki prvi puta dostupni hrvatskoj javnosti na ovaj način, nove modele dostave poput primjerice dostave na više od 1300 kioska Tiska te više od 50 paketomata diljem Hrvatske. Također, nudimo različite modele plaćanja kao što je kupovina karticama do 12 rata bez kamata te plaćanje kod preuzimanja paketa, dok naše kupce očekuju i dodatne koristi objedinjene u MultiPlusCard programu vjernosti, najvećem u regiji s više od 5.000.000 članova. Pored svega toga, svojim korisnicima smo dostupni 24 sata dnevno na broju telefona 072007007.“

„Ponosna sam što je Abrakadabra jedina e-commerce platforma u regiji koja podržava čak 4 poslovna modela: CrossDock , Marketplace, Deposit i Dropshipment – što nam omogućava veliku fleksibilnost u suradnji s poslovnim partnerima. Posebna potvrda da je odabir SAP Hybrisa kao tehnološkog rješenja bila ispravna odluka, jest i nedavna nominacija za SAP nagradu za kvalitetu za Europu, Bliski Istok i Afriku, koja prepoznaje tvrtke koje su postigle izvrsnost u planiranju i izvršavanju SAP projekata i programa, osiguravajući dodatnu vrijednost za svoje kompanije“, dodala je.

Poslovni modeli koje donosi Abrakadabra otvorit će značajne prilike za sve postojeće i buduće partnere platforme, tako što će im na jednostavan način omogućiti pristup većim tržištima i većem broju potencijalnih korisnika. Ovime se dodatno potvrđuje filozofija kompanija Agrokor koncerna prema kojoj je jedan od temelja poslovanja izgradnja i jačanje odnosa sa svojim partnerima, kako onim velikim, već etabliranim, tako i onim malima poput obrtnika, startup kompanija i mnogih drugih.

Abrakadabra online mall novo je iskustvo kupnje koje će umnogome pojednostaviti procese kupnje i skratiti vrijeme koje bismo trebali za odlazak u shopping centre, čineći željene artikle dostupnima na samo jedan klik udaljenosti i uz modele dostave ovisne o osobnim preferencijama svakog pojedinog kupca, poručuju iz Agrokora.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram