Zatvori
Foto: marketing concept with business graph and chart hand drawing on blackboard
Poslovni Puls
25/02/2016

Hrvatski internet marketingaši najavljuju novi koncept i okupljanja

Zagrebački marketinški stručnjaci okupljeni u grupi "Internet Marketing Zagreb", najavili su neke promjene...

"Nakon gotovo dvije godine i trinaest odličnih meetupa iza nas došlo vrijeme za velike promjene. Naš i vaš meetup od idućeg mjeseca postaje još bolji, još veći, još sadržajniji, a utu svrhu mu i mijenjamo ime te će se od sada zvati, kratko i jednostavno, Marketing Meet Up.

Pod tim imenom, okupljat ćemo ne samo zaljubljenike u internet marketing, već sve one koje zanima i online i offline marketing, bilo da je riječ o digitalcima, PR-ovcima, poslovnjacima, startuperima, dizajnerima, studentima. U svom novom ruhu, meetup će omogućiti svima koje zanima marketing da se vrate svojim domovima s novim i vrijednim iskustvima."

"U proteklih trinaest sastanaka grupe moglo se čuti dosta toga - od Googlea pa sve do e-commercea, a svakim izdanjem nas je bilo sve više i više pa je došlo do toga da nam je i prostor postao pretijesan. Rastom ljudi rastao je i broj različitih interesa posjetitelja. Marketing Meet Up ne znači samo promjenu imena, već i promjenu programa te smjera u kojem idemo. On će sada postati okupljalište svih onih koje zanima marketing, a kroz dijalog i suradnju online i offline stručnjaka, dat ćemo svoj doprinos podizanju kvalitete marketinga u Hrvatskoj i u regiji."

Marketing Meet Up možete pratiti na službenoj Facebook stranici ili pod novim službenim hashtagom #marketingmeetup.

14. sastanak grupe nam donosi velike promjene, a za tu priliku je pripremljeno jedno zanimljivo predavanje.

"Heštegam ti mamu" naziv je predavanja kojeg će održati Tomislav Krajačić, CCO/CEO marketinške agencije Kofein.

Headline kao uvreda? Uvreda je i kad "stručnjaci" stave hashtag znak ispred neke riječi i misle da su time napravili remek djelo (digitalnog) advertisinga.

Usmjerava li se digitalni marketing previše na analitičke alate, pri tome zapostavljajući jedan od stupova marketinga - kreativnost? Jesmo li došli do točke u kojoj je potrebno početi pričati o povratku marketinga u svoje iskonsko stanje u kojemu se susreću brojevi i kreativnost, tvoreći sveobuhvatne i vrhunske marketinške kampanje? Jesmo li stvarno zajedno jači? Hoće li se davno razdvojeni marketinški blizanci napokon pronaći nakon godina odvojenosti? Jesu li offline i online marketing isto što i Gabrijela Španić u La usurpadori?

Tomislav Krajačić nalazi se na čelu marketinške agencije Kofein. Agencija je osnovana 2012. godine i u rekordnom roku se nametnula kao jedna od najjačih marketinških agencija u Hrvatskoj. U Kofeinu ponosno ističu kako je kreativnost njihova najveća snaga zbog čega se i nazivaju "kreativnom agencijom", a metodičnim i promišljenim pristupom izborili su povjerenje velikih klijenata poput HPB-a, DM-a, Toyote, Renaulta, Nissana i brojnih drugih.

Za ovaj event prijaviti se možete ovdje: http://www.meetup.com/marketingcroatia/events/229120181/

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram