Zatvori
Poslovni Puls
20/10/2015

Zagreb bogatiji za još jedan coworking prostor

2015. BIZkoshnica Coworking prostor otvoren je početkom rujna u Ilici 71, u Zagrebu, na Britanskom trgu, u 200 m2 prostora možete raditi, družiti se, otvarati nove poslovne mogućnosti i najbitnije pridružiti se coworking zajednici...

Coworking je suradnički prostor, mjesto gdje nezavisni profesionalci odnosno freelenceri, poduzetnici i svi oni koji trebaju mjesto za rad razmjenjuju ideje, dijele prostor i na kraju razvijaju zajedničke poslove ili projekte. U BIZkoshnici mogu se održavati razne edukacije, predavanja i događanja koji razvijaju poduzetničku klimu, pa je tako i prvi Dan otvorenih vrata ponudio sadržaj za svakoga. U jutarnjim satima u suradnji s Coworking Croatia održala se radionica participativnog programiranja prostora, koju u vodili Matija Raos, Coworking Croatia i Mirela Marović Omerzu, osnivačica BIZkoshnice.

Kroz radionicu su budući korisnici coworking zajednice programirali i predlagali moguće aktivnosti i definirali potrebe prostora.

Mirela Marović Omerzu, osnivačica BIZkoshnica coworking prostora o vlastitom coworking prostoru počela je razmišljati prije godinu dana, a ideju je i realizirala početkom rujna.

„ Ovo nije samo coworking prostor, mi želimo stvoriti zajednicu, ljude koji surađuju, međusobno se podržavaju i uče jedni od drugih“, ističe Marović Omerzu.

Tokom dana otvorenih vrata u BIZkoshnici posjetitelji su upoznati s prostorom i članovima coworking zajednice dok su oni koji su htjeli aktivno sukreirati program BIZkoshnice mogli sudjelovati u spomenutoj radionici. U večernjim satima pridružio se i gost Hrvoje Jurić, putopisac, biciklist, fotograf i ambasador Gianta kako bi podijelio svoju jedinstvenu i posebnu freelance priču, kao i dosadašnja iskustva rada u coworking prostoru.

„Mislim da bi trebalo biti više ovakvih prostora. Ovo je idealno mjesto gdje ljudi mogu biti produktivniji i učiti jedni od drugih", izjavio je jedan od posjetitelja Mario Radošević.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram