Zatvori
Poslovni Puls
09/09/2015

Hrvatski poljoprivredni startup Agrivi predstavio cloud rješenje za vinarije

Hrvatski agri-tech startup Agrivi je lansirao dodatni proizvod uz svoj uspješni poljoprivredni softver koji vinarijama omogućuje cjelokupno upravljanje vinskim podrumima...

Agrivi Wine Management je moguće koristiti samostalno za upravljanje vinskim podrumima ili u kombinaciji s Agrivi Farm Management sustavom čime se omogućuje cjelokupno upravljanje proizvodnjom vina – od upravljanja proizvodnjom grožđa u vinogradu do nadzora cijelog procesa proizvodnje vina u podrumu.

Napredna analiza omogućuje vinarima da kontroliraju trošak proizvodnje grožđa u svakom vinogradu i po proizvodnoj tabli, a u konačnici i potpuni trošak pojedine butelje vina.

„Lansiranjem proizvoda za vinarstvo podržat ćemo već u startu postojeće korisnike vinogradare koji su nas i potaknuli na razvoj podrške za vinski podrum te nam pomogli u kreiranju potpunog rješenja. Dodatno nam se puno jednostavnije otvara globalno tržište vinarija od kojih većina još uvijek ne prati digitalno aktivnosti u podrumu, a kako primjena standarda kvalitete postaje sve bitniji faktor u plasiranju vina na tržište, ovakva podrška im je nužna kako bi čim više skratili vrijeme utrošeno na administraciju i osigurali provedbu svih mjera standarada kvalitete“, izjavio je Matija Žulj, direktor tvrtke Agrivi.

U svijetu se godišnje proizvodi više od 26,4 milijuna metričkih tona vina, od više od 85% proizvode top 10 zemalja proizvođača. Agrivi svojim softverom za cjelokupno upravljanje proizvodnjom vina cilja profesionalne proizvođače vina koji plasiraju svoje proizvode u trgovačke lance i imaju imperativ osiguranja standarada kvalitete, sljedivosti i kontrole proizvodnih troškova.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram