Zatvori
Poslovni Puls
29/04/2015

Hrvatsko IP TV rješenje AVIION OTT bit će predstavljeno u Londonu

POVEZANE OBJAVE:

Zagrebačka Avion Media i ove godine izlaže svoje proizvode na međunarodnoj konferenciji TV Connect koji se održava u Londonu od 28. do 30. travnja, kao jedina hrvatska tvrtka koja nastupa na ovom sajmu...

Fokus nastupa je glavni tvrtkin proizvod AVIION OTT, koji je kroz protekle mjesece obogaćen novim funkcionalnostima.

"AVIION je u našoj regiji već priznat i uspješan, kao pozadina projekata kao što su Pickbox, Vipnet i B.net 'TV za van' kao i mnogih drugih. Ono na što smo posebno ponosni je iskorak na inozemna tržišta, kako Europe, tako i SAD-a. Činjenica da nastupamo na vodećoj konferenciji ovog tipa i naš proizvod izaziva velik interes daje nam za pravo da očekujemo daljnje širenje i nove klijente", istaknuo je Robert Šipek, CEO Avion Medie.

Tim Avion Medie zaputio se u London kao i svi ključni igrači na području digitalne multimedije, emitiranja i produkcije. Naime, TV Connect vodeći je svjetski event u povezanoj zabavi, na kojem se susreću pružatelji usluga iz cijelog svijeta, kako bi promišljali budućnost TV usluga i načine na koji će kompanije profitirati od globalne evolucije TV-a.

Izložba koja se održava u sklopu sajma prikazuje najnovije tehnologije pružatelja mrežnih usluga, rješenja za upravljanje sadržajem, kao i sučelja koja povećavaju sigurnost i kvalitetu.

Na Avion Mediinom štandu posjetitelji imaju priliku uživo isprobati AVIION OTT. Kako AVIION omogućava distribuciju multimedijskog sadržaja na razne uređaje, od pametnih telefona i tableta, preko smart-TV uređaja do računala i set-top-boxova, sadržaji su emitirani uživo i na zahtjev na svim uređajima putem interneta, iz tvrtkinog središta u Zagrebu.

AVIION OTT je izuzetno tražen tip proizvoda, pogotovo na razvijenim, bogatijim tržištima. Izlaganje u Londonu za Avion Mediu ujedno je i prilika za predstavljanje novih komercijalnih projekata i implementacije AVIION-a koje je tvrtka provela od zadnjeg izlaganja, i koji efikasno demonstriraju njegovu fleksibilnost.

Avion Media u Londonu izlaže i druga vlastita rješenja, kao što su Flly (sustav obrade i generiranja rasporeda televizijskog emitiranja), razna rješenja za automatiku produkcije, te druge multimedijske sustave, navodi se u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram