Zatvori
Poslovni Puls
03/03/2015

Osnivač KupiMe.hr pokrenuo novi portal, ovaj put s kuponima

HotKod je nova i jedinstvena marketinška platforma na tržištu kroz koju poslovni subjekti objavljuju svoje ponude i akcije...

Točnije, radi se o jedinstvenom portalu na ovim prostorima gdje svaki obrtnik ili poduzetnik na jednostavan i automatiziran način može promovirati svoje akcije ili posebne promocije bez dodatne naknade, a u isto vrijeme nudi i brojne dodatne pogodnosti svim partnerima, stoji u priopćenju.

Ono što HotKod čini inovativnim i drugačijim od ostale ponude na tržištu jest činjenica kako se svi ponuđeni kuponi s akcijama i popustima besplatno skidaju ili pohranjuju te se direktno koriste na prodajnom mjestu gdje se i vrši plaćanje usluge ili proizvoda. Osluškivanjem tržišta i želja partnera HotKod je vlastitom uslugom po prvi puta obuhvatio i veliku skupinu kupaca koji ne koriste kreditne kartice te ne prakticiraju online kupovinu.

HotKod.hr je danas najveća regionalna web stranica na kojoj se nude besplatni kuponi, a uz spomenutu uslugu svi partneri će dobiti dodatne usluge. Tako će za sve partnere koji nemaju vlastitu brand mobilnu aplikaciju, HotKod istu izraditi bez dodatnih troškova.

"Cijeli projekt osmišljen je kao napredno targetiranje korisnika s onim proizvodima i uslugama koji ih zanimaju i koje koriste u svom svakodnevnom životu. Kako bi ispunili očekivanja partnera, unutar smartphone aplikacije integrirali smo opciju “u blizini”, koja radi na principu geolociranja te će korisnike obavijestiti da je u blizini određeno prodajno mjesto te da mogu ostvariti popust i uštedu odmah. Također, kroz poslovanje unutar sedam država omogućit ćemo korisnicima HotKod-a da koriste usluge dostupne u državi u kojoj se nalaze, neometano u svakom trenutku." – istaknuo je Vanja Sertić iz tvrtke Triple S Learning Hrvatska, osnivača HotKoda.

Tvrtka Triple S Learning već se duže razdoblje bavi educiranjem kadrova u marketingu i prodaji u regiji. Upravo stoga, posebnost projekta je i informacija kako HotKod svim partnerima nudi mogućnost educiranja svojih zaposlenika te poslovnog, pravnog i financijskog savjetovanja i čitavu lepezu usluga koje su neophodne za poslovni rast i razvoj.

Svi iskinuti partneri ujedno su aktivno uključeni u marketinšku kampanju HotKoda i to na nekoliko platformi. Kontinuirano se provodi online oglašavanje na najznačajnijim platformama poput Facebooka, najčitanijih domaćih portala te Google stranice. Uz to, platforme marketinških aktivnosti su i offline kampanje te redoviti newsletteri dostupni postojećoj bazi korisnika koja se svakog dana povećava, ističe se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram