Zatvori
Poslovni Puls
01/08/2014

Aplikacija OliveBox pobijedila na HT-ovom natječaju Zid poslovnog uspjeha

Aplikacija OliveBox koju je kreirala tvrtka OliveBytes pobjednik je natječaja Zid poslovnog uspjeha u Hrvatskoj. Javnost je glasovanjem odredila najbolje prijavljene aplikacije, nakon čega je stručni žiri odabrao pobjednika za Hrvatsku...

HT-ov međunarodni natječaj Zid poslovnog uspjeha imao je za cilj pronaći najbolje inovativne poslovne aplikacije koje će poboljšati poslovne procese, uštedjeti vrijeme i u konačnici utjecati na bolju kvalitetu proizvoda i konkurentnost malih i srednje velikih tvrtki u Slovačkoj, Rumunjskoj, Češkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj.

Osim međunarodnog dijela natjecanja, na web stranici www.zid-poslovnog-uspjeha.com.hr glasovalo se i za najbolju poslovnu aplikaciju namijenjenu hrvatskom tržištu, a pobjednik se izborio za marketinšku kampanju u vrijednosti od 230.000 kuna te uvrštavanje na ICT Marketplace, online trgovinu poslovnih aplikacija Hrvatskog Telekoma. HT tako pobjedniku omogućuje snagu sinergijske prodaje te mogućnost novog rasta prihoda, marketinšku podršku kao i pristup najmodernijoj Cloud infrastrukturi. Stalne edukacije, informiranje o tehnološkim trendovima i inovacijama kao i dostupnost najnovijim i najrelevantijim istraživanjima još su neke prednosti partnerstva sa HT-om.

„Cloud usluge su alat, a ne cilj. Upravo stoga portfelj Hrvatskog Telekoma se proširuje s uvijek novim, aktualnim uslugama potrebnim poduzetnicima, po modelu plati koliko koristiš. A prvih 30 dana sve cloud usluge mogu se isprobati potpuno besplatno! Cilj nam je i u budućnosti stvarati nove trendove, te nuditi skalabilna rješenja i uz pomoć partnera koji su prepoznali vrijednost samih rješenja za krajnje korisnike“, ističe Jadranka Lovrić, voditeljica projekta za Hrvatski Telekom.

O aplikaciji OliveBox

Aplikacija OliveBox je cloud aplikacija namijenjena malom i srednjem poduzetništvu, a sastoji se od e-mail marketinga, mobilnog marketinga, bookinga, fakturiranja te upravljanja klijentima i kontaktima. Sve što je potrebno za prodaju, narudžbe i fakturiranje nalazi se u ovoj aplikaciji. S pomoću nje svaki dokument (račun, procjena kreditne note i narudžbenica) i izvješće mogu biti eksportiratni u .pdf, poslani e-mailom ili poslani na partnerovu adresu. Aplikacija se upravo i temelji na partnerstvu: kad se sve informacije o partnerima ubace u sustav, razmjena dokumenata s OliveBoxom odvija se bez ikakvih zastoja.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram