Zatvori
Poslovni Puls
22/07/2014

Amazon ponovno uzdrmao uspavano tržište e-knjiga

Amazon je svojim pretplatnicima ponudio novu uslugu - za manje od deset američkih dolara mjesečno oni će moći uživati u njegovoj beskrajno velikoj digitalnoj knjižnici...

Reuters je objavio kako usluga za čitanja i slušanje Kindle Unlimited košta 9,99 američkih dolara mjesečno za koje korisnici mogu uživati u preko 600 tisuća digitalnih knjiga te na tisuće audioknjiga. To uključuje i bestsellere poput svih nastavaka Harryja Pottera, Hobita i trilogija Gospodar Prstenova te Igre gladi.

Čitatelji mogu uživati ove pogodnosti na Amazonovu Kindlu, ali i bilo kojem drugom uređaju koji ima aplikaciju Kindle. Ova usluga zasad je dostupna samo američkim korisnicima, ali iz Amazona ističu kako planiraju sa širenjem ove usluge među korisnicima izvan SAD-a.

Usluga je pokrenuta unatoč sukobu Amazona i izdavača koji se ne slažu oko toga koliko bi američki div za online prodaju knjiga i audiozapisa trebao plaćati svoje dobavljače za digitalne knjige, prenosi CRI.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram