Korporativne stranice Agrokora na kojima možete saznati sve najnovije informacije o koncernu, kao i o njegovim kompanijama i brendovima, funkcionalno su i vizualno redizajnirane.

Posebna je pozornost posvećena prezentaciji poslovnog modela Agrokora ‘Od polja do stola’ koji posjetitelja vodi kroz sve faze proizvodnog procesa, od poljoprivrede preko proizvodnje, logistike i distribucije do maloprodaje. Ovaj proces detaljno je prezentiran u sklopu zasebne rubrike i pripadajućeg video materijala.

Zahvaljujući intuitivnoj organizaciji web stranica, posjetitelji lako pronalaze željene podatke među kojima se ističu podstranice ljudskih resursa, „media kit“ za predstavnike medija, kompletnu povijest Agrokora, informacije o društvenoj odgovornosti i poslovanju utemeljenom na održivom razvoju i inovacijama te zasebnu sekciju za investitore. Ključne brojke i informacije prezentirane su kroz interaktivne grafikone. Podstranice kompanija i brendova donose najvažnije podatke o njima te ujedno služe kao poveznica prema njihovim vlastitim stranicama.

Prateći najnovije trendove u razvoju web stranica, s naglaskom na funkcionalnost, težilo se da dizajn bude originalan i moderan. Web stranice su u potpunosti prilagođene za sve rezolucije računala, tablete i pametne telefone, navodi se u priopćenju.