Zatvori
Poslovni Puls
21/03/2014

Šuška se: Christian Bale kao Steve Jobs?

U Hollywoodu su brzo shvatili da se ne trebaju previše zamarati prošlogodišnjim propalim filmom o „Jobsu“ pa su krenuli u pripremu nove verzije...

Scenarij je napisao autor „Zapadnog krila“ i „Društvene mreže“ Aaron Sorkin, dok je želja studija Sony da u režijski stolac sjedne David Fincher. Prezaposleni Fincher svoj je pristanak, međutim, uvjetovao angažmanom Christiana Balea u ulozi Jobsa.

Kako je Bale posljednjih godina nevjerojatno tražen, postao je izuzetno izbirljiv kada je o novim ulogama riječ. Iako mu za sada mu nitko iz Sonyja nije ponudio Jobsovu ulogu, budući da je Batmanove tajice predao Benu Afflecu i za sada nema u planu novi film, čini se lako mogućim da kaže da suradnji s cijenjenim Davidom Fincherom.

Inače, scenarij Aarona Sorkina temelji se biografskoj knjizi Waltera Isaacsona „Jobs“ koja je objavljena i u nas, a očekuje se da snimanje započne ili krajem ove ili početkom sljedeće godine, javljaju Nemilosrdni Gadovi.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram