Zatvori
Poslovni Puls
25/03/2013

Steve Jobs - veliki inovator i ubojica iskustva uživanja u glazbi!?

Jon Bon Jovi optužio je Stevea Jobsa da je ubio glazbu! Smrtonosno oružje kojim je pokojni šef Applea počinio ovo gnjusno ubojstvo zove se iTunes, objasnio je pjevač novinarima Sunday Times Magazina...

Bon Jovi tvrdi da današnja mladež ne može uživati u čaroliji glazbe zato što malo tko kupuje ploče. Glazba se skida s interneta i bez kriterija trpa na iPodove.

"Današnji klinci propuštaju čarobno iskustvo – ono kad staviš slušalice, odvrneš pojačalo do daske, u ruci držiš omot albuma, zatvoriš oči i izgubiš se u glazbi. Uživaš u  ljepoti izbora da džeparac potrošiš na nešto što nisi ni čuo nego si to poželio imati jer ti se svidio omot", kaže pjevač.

" Bože, to su bila čarobna, čarobna vremena. Mrzim zvučati kao starkelja, ali vjerujte mi na riječ, sljedeća generacija ljudi će govoriti: Steve Jobs je osobno odgovoran za ubojstvo glazbene industrije", zaključio je Bon Jovi, prenosi Večernji.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram