Zatvori
Jasmin Hadzic
01/10/2012

Hasbro počinje proizvoditi stolne verzije Zynginih Facebook igara!

Ono o čemu se spekuliralo prije dva mjeseca ovih dana dobilo je službenu potvrdu...

Zyngine popularne Facebook igre stižu na police dječjih trgovina kroz partnerstvo s Hasbrom, najpoznatijim svjetskim proizvođačem stolnih dječjih igara. Iz Zynge su priopćili kako će Hasbro proizvesti četiri stolne verzije njihovih igara i to "Words With Friends", "FarmVille", "CityVille" i "Draw Something".

Čelnici Zynge i Hasbroa navode kako su online društvene igre ušle duboko u današnju mainstream kulturu i da je ovo pravo vrijeme da se brendovi poput "CityVillea" i "FarmVillea" predstave u novom ruhu stolnih obiteljskih igara.

"Oduševljeni smo što možemo surađivati sa Zyngom i milijunima fanova podariti sjajno novo iskustvo sa Zynga igrama koje vole. Igre spajaju ljude, posebno tijekom blagdana i praznika i mi jedva čekamo da prijateljima i obiteljima ponudimo još više sjajnih igara", rekao je Eric Nyman, stariji potpredsjednik Hasbroa.

Maloprodajne cijene Zynginih stolnih igara kretat će se oko 20 dolara i za sada su namijenjene samo američkim trgovcima.

Zynga već duže vrijeme svoje popularne online brendove licencira za potrebe čitavog niza proizvoda - od kreditnih kartica do reality TV emisija.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram