Zatvori
Jasmin Hadzic
20/09/2012

Zvuči nevjerojatno, ali hrvatski Twitter softver koristit će se na prvoj američkoj predsjedničkoj debati!

Još jedna velika pobjeda za jednu "malu" domaću startup tvrtku...

Hrvatski softver "Wall of Tweets" koristit će se na prvoj službenoj američkoj predsjedničkoj debati na Sveučilištu u Koloradu 3. listopada! Potvrdio je to Netokraciji suosnivač UX Passiona Vibor Cipan.

"Kad ti se javi ekipa ovakvog profila i kaze da žele “best social media wall solution in the world” i tebe povežu s time, malo je reći da budeš ponosan i ispunjen. Ovo je golemo hvala svima u ekipi koja je žrtvovala sate u suludo vrijeme da bi svim našim klijentima iz cijelog svijeta donijela komadić tog odličnog Wall of Tweets iskustva. Ne mogu biti sretniji i zahvaliniji cijeloj UX Passion ekipi, ovo je priznanje svima njima", komentirao je zadovoljni Cipan.

Ako još niste čuli za "Wall of Tweets" - riječ je o tehnološkom rješenju koje omogućuje prikazivanje poruka s društvene mreže Twitter, a namijenjeno je radionicama, konferencijama i drugim eventima. "Wall of Tweets" je već korišten na središnjoj debati Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu, na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES i na brojnim hrvatskim i inozemnim konferencijama i okupljanjima.

Barack Obama, Mitt Romney i "Wall of Tweets"! Jedna za povijest...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram