Zatvori
Poslovni Puls
06/09/2012

Web Fest .ME: Za dva tjedna počinje najveći regionalni internet festival

POVEZANE OBJAVE:

Web Fest .ME 2012 je festival posvećen promociji Internet sadržaja i kvalitete radova na globalnoj digitalnoj mreži, a nastalih u regiji...

Festival je sačinjen od tri ključna dijela - natjecanja za najbolji Web site/Web projekt čija će kruna ponovo biti gala zatvaranje u Beogradu, Web Fest .ME konferencije, koja predstavlja jedan od najvažnjihih događaja u regiji i Web-Up .ME, natjecanja za najbolji regionalni start-up čiji pobjednik dobiva priliku predstaviti se na TechCrunch Disrupt-u sljedeće godine u New Yorku.

Ove godine su na programu također i priče o poduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, i uopće svemu što je WEB. Konferencija će biti održana 20. i 21. rujna u Budvi, a već su spremna zvučna imena i važni noviteti. Među govornicima naći će se neke od najvećih Internet zvijezda – Norvežanin, Hakon Wium Lie, izumitelj CSS-a i CTO kompanije Opera, zatim Ryan Freitas, osnivač about.me i dizajner koji je radio UX-u MySpace-a, Carolina Rossi iz Start-Up Čile programa, te Bryan Wong, milijunaš od 21 godine, Ruth Burr, Lead SEO kompanije SEOMoz kao i mnoge druge ključne ličnosti s američke i europske startup scene.

'Start-up' je bila ključna riječ u 2011, a Web Fest .ME će se potruditi da nova ključna riječ u 2012. postane 'Web-Up .ME', natjecanje za najbolji start-up u regiji. Najbolji na 'Web-Up .ME' imati će tijekom tri dana štand u Aleji poduzetnika (Start-Up Alley) u okviru TechCrunch Disrupt-a, u New Yorku 2013. godine i bit će u prilici da stupi u direktan kontakt sa ozbiljnim investitorima. Svi izlagači na Aleji poduzetnika imaju šansu da se domognu i TC Disrupt Battlefield natjecanja gdje se bori za glavnu nagradu od 50.000 američkih dolara (USD) i priliku da ponese Disrupt Kup.

Web Fest .ME natjecanje se održava od 21. rujna do 15. studenog i svi zainteresirani moći će slobodno prijaviti sajtove za koje smatraju da su najbolji. Svečana ceremonija zatvaranja, tijekom koje će biti dodjeljene Web Fest statuete i proglašeni pobjednici, bit će održana 15. studenog u Beogradu.

Detaljnije informacije o festivalu možete naći na internet adresi: www.webfest.me

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram