Zatvori
Foto: Huffington Post dolazi u Europu...
Jasmin Hadzic
28/03/2011

Huffington Post pokreće lokalizirano izdanje u Velikoj Britaniji

Arianna Huffington ne miruje. Nakon što je svoj Huffington Post prodala AOL-u za 315 milijuna dolara, a ujedno postala i glavna urednica svih AOL-ovih medijskih izdanja najavila je osvajanje Velike Britanije...

Popularni američki news-politički blog HuffingtonPost uskoro će dobiti posebno izdanje za Veliku Britaniju, najavila je suosnivačica Arianna Huffington.

Kako tvrdi Arianna, HuffPost za Veliku Britaniju neće mijenjati dobitnu formulu. Osim male i sposobne redakcije s profesionalnim novinarima, Huffington Post će se oslanjati i na komentare blogera i novinara "amatera".

Na medijskoj konferenciji u Londonu, Huffington je rekla kako je oduvijek namjeravala HuffPost proširiti i na druga tržišta, no do sada nije imala dovoljno kapitala za provođenje svog plana.

Ukoliko Britanci oduševljeno prihvate lokalizirani HuffingtonPost, za očekivati je da će AOL agresivno krenuti u daljnju lokalizaciju svojih popularnih brendova poput Engadgeta ili TechCruncha.

Pročitajte još:

- Huffington Post će pojesti oko 30 AOL-ovih manjih blogova i brendova

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram