Zatvori
Foto: Ako ovo prođe, Facebook će vrijediti puno više od 50 milijardi dolara...
Jasmin Hadzic
08/03/2011

Fejs ulazi u biznis s filmovima, sada možete gledati Batmana direktno putem Facebooka!

U borbu za Vaš dnevni boravak i konzumaciju zabavnog digitalnog sadržaja upravo je ušao i Facebook! Zajedno s Warner Brosom Facebook je pokrenuo pilot program gledanja filmova direktno na najvećoj svjetskoj drušvenoj mreži...

Apple i Google nisu jedini koji se pokušavaju uvući u Vaš dnevni boravak.

Danas je ulazak u ring najavio i Facebook kroz zanimljivi pilot program s Warner Brosom. Tako ćete od sada moći pogledati hit film "Dark Knight" direktno na Facebooku za samo 3 dolara. Nažalost, kao što već i pretpostavljate, ova usluga će biti dostupna samo korisnicima u SAD-u.

Za ta 3 dolara, film ćete "iznajmiti" na 48 sati i pogledati ga direktno unutar samog Facebooka. Plaćanje se vrši putem Facebookove virtualne valute Facebook Credits (na čemu Fejs zapravo i zarađuje).

Warner Bros i Facebook najavljuju proširivanje testnog pilot programa i na druge hollywoodske uspješnice.

Što ovo znači za Facebook? Pa, zapravo jako puno...

Ukoliko korisnici budu pozitivno reagirali na cijelu ideju, a vrlo je vjerojatno da hoće, Facebook bi postao mini-online videoteka. Najveća društvena mreža danas ima oko 600 milijuna korisnika diljem svijeta, od kojih jedan veliki dio dnevno provodi po nekoliko sati provjeravajući statuse svojih prijatelja i igrajući društvene igre. Sigurno je da će taj segment Facebook korisnika biti zainteresiran i za gledanje filmova direktno putem društvene mreže.

Imamo osjećaj da će Facebook uskoro vrijediti puno više od 50 milijardi dolara...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram