Zatvori
Foto: Biz Stone tvrdi da JPMorgan nije uložio 400 milijuna dolara u Twitter...
Jasmin Hadzic
03/03/2011

Suosnivač Twittera: Još uvijek ne razmišljamo o IPO-u

Suosnivač Twittera, Biz Stone, ovih dana boravi u korejskom Seulu na tamošnjem poslovnom forumu...

Novinare su zanimali detalji vezani uz navodno JPMorganovo ulaganje u Twitter, no Biz Stone tvrdi da je riječ o potpunoj izmišljotini.

"To je izmišljen tekst", rekao je Stone aludirajući na FinancialTimesov članak u kojem je navedeno kako su JPMorgan i Chris Sacca kupili dionice Twittera vrijedne oko 400 milijuna dolara. No, također je točno kako Stone ne mora biti upoznat s akvizicijom dionica ako je JPMorgan dionice pokupio na sekundarnom tržištu kako je spekulirao TechCrunch.

Biz (da, to mu je pravo ime) je također dodao kako Twitter trenutno ne razmišlja o IPO-u.

"Mi o tome još uopće ni ne razgovaramo", rekao je Stone.

Twitter, danas vodeća mikro-društvena mreža zapošljava oko 350 ljudi, a prihodi su prošle godine iznosili reklativno slabašnih 45 milijuna dolara, po procjenama eMarketera. Ista istraživačka kuća za ovu godinu Twitteru projicira prihode od 150 milijuna dolara.

Vrijednost Twittera procjenjuje se na 4,5 milijarde dolara, a Google je navodno bio zainteresiran za preuzimanje vrijedno 10 milijardi dolara.

Pročitajte još:

- Spremate se za novi internet biznis? Evo koga sve morate pratiti na Twitteru…

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram