Zatvori
Foto: Schultz je bio jedan od čelnih ljudi eBaya kada je aukcijski div izašao na burzu 1998. godine...
Jasmin Hadzic
10/02/2011

Izvršni direktor Starbucksa postao suvlasnik Groupona

Još malo dobrih vijesti za Groupon. Kako prenosi TechFash, izvršni direktor poznatog američkog lanca kafeterija, Starbucks, uložio je nepoznat iznos u najpopularniji servis za grupnu kupovinu...

Direktor Starbucksa Howard Schultz kroz svoju tvrtku za rizičko ulaganje Maveron uložio je nepoznat iznos u najveći svjetski servis za grupnu kupovinu - Groupon. Schultz je također postao dio Uprave Groupona.

Suosnivač Maverona Dan Levitan rekao je kako su oduševljeni Grouponom i njegovim potencijalom za rast. Posebno ističu karizmatičnog suosnivača i izvršnog direktora Groupona, Andrewa Masona.

"Smatramo kako je Groupon iznimno uzbudljiva, brzo-rastuća kompanija čiji je proizvod integriran u potrošače diljem svijeta kroz iznimno kratko vrijeme", izjavio je Levitan za TechFlash.

Ovo je tek drugi put da je Schultz postao dio Upravnog odbora neke tvrtke. Prvi put to se dogodilo 1998. godine s eBayem nešto prije nego što je aukcijski div izašao na burzu kroz IPO. Znači li ovo da uskoro možemo zaista i očekivati onaj golemi IPO vrijedan i do 20 milijardi dolara?

Saznat ćemo uskoro...

Pročitajte još:

- U nešto manje od dva mjeseca Grouponova radna snaga je povećana za 1,500 zaposlenika!

- Groupon zatvorio krug ulaganja od 1 milijarde dolara

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram