Zatvori
Foto: Google će ove godine otvoriti više radnih mjesta nego cijela Hrvatska...
Jasmin Hadzic
04/02/2011

Google: Otvoreno 6000 novih radnih mjesta. U tjedan dana zaprimili 75,000 prijava!

Mladim programerima i inženjerima sline počnu curiti kada pomisle na Google. Kakvo bi to bilo sjajno mjesto za rad. Fenomenalni uredi, visoka plaća, najbolje beneficije i kolege koji su jedni od najbriljantnijih umova naše generacije...

Kako prenosi Bloomberg, Google je prošlog tjedna zaprimio 75,000 prijava za posao čime je oboren rekord iz 2007. godine čak za 15 posto!

Google je nedavno počeo s masovnim novim zapošljavanjem, a sve kako bi pojačao svoje prihode na području mobilnih usluga, internet oglašavanja i pripadajućih aplikacija. Iz Googlea poručuju kako će ove godine zaposliti više ljudi nego ikada u svojoj povijesti.

"Mi tražimo mlade, kreativne ljude koji se mogu nositi s nekim od najvećih izazova računalne znanosti", ističu iz svima omiljene internet tražilice.

No, Google je tijekom godina izgubio dio svoje privlačnosti i sjaja, pa je čest slučaj da mladi programeri radije biraju nove ambiciozne tvrtke poput Facebooka ili Twittera. Prisutno je i osipanje talenata unutar same kompanije, pa je Google počeo nuditi velike povišice i debele bonuse kako bi zadržao svoje najtalentiranije zaposlenike.

A Google zapošljava i u Hrvatskoj!

Prije nekoliko dana objavljen je oglas za posao "Industry Managera" u Zagrebu! Ovdje doznajte više...

Pročitajte još:

- Više od deset srpskih studenata sada zarađuje milijune u Googleu

- Iznenađenje iz Googlea: Eric Schmidt više nije direktor, zamjenjuje ga suosnivač Larry Page!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram