Zatvori
Jasmin Hadzic
31/01/2011

Kevin Rose u Facebook uložio više od milijun dolara

Internet superzvijezda i osnivač Digga, Kevin Rose, zajedno je s poznatim autorom knjiga za samopomoć Timom Ferrisom uložio više od milijun dolara u dionice Facebooka...

Kako piše TechCrunch, Kevin Rose i Tim Ferris dionice Facebooka kupili su na kontroverznom sekundarnom tržištu, a iako točan iznos ulaganja nije poznat, spekulira se kako je dvojac gotovo sigurno uložio više od milijun dolara.

Rose, osnivač nekoć iznimno popularnog servisa za vijesti Digg.com, koji se u svijetu Twittera i Facebooka danas bori za svoje mjesto pod suncem, iskusan je anđeo ulagač u mlade tehnološke kompanije. Rose je do sada uložio i u Twitter, Zyngu, Foursquare, Gowallu i Square. Ulaganje u američke startupove nije nepoznanica niti za Tima Ferrisa koji se proslavio svjetskim bestsellerom "Četverosatni radni tjedan".

"Mislim da će ulagači teško izgubiti kada je Facebook u pitanju - ukoliko se ne dogodi neki veći makroekonomski poremećaj. Ukoliko stvari ostanu stabilne, Facebook će ostati dobro ulaganje", izjavio je nedavno Ferris.

Pročitajte još:

- Predstavljen novi Digg.com – sada puno više liči na Facebook i Twitter!

- Nekoć popularni Digg na rubu propasti – otkaz dobila trećina zaposlenika!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram