Zatvori
Jasmin Hadzic
30/01/2011

Online modna pista - Heidi Klum postaje blogerica za američki AOL

Bivši supermodel i manekenka Heidi Klum uskoro bi mogla postati modna blogerica na američkom news portalu AOL.com...

Naime, krajem prošlog tjedna, AOL je objavio kako će manekenka i jedna od najljepših žena na svijetu, Heidi Klum, zajedno sa svojim timom, početi "kreirati" sadržaj na news portalu AOL.com!

Klum će u svojim kolumnama (valjda) obrađivati teme prvenstveno namijenjene modernim ženama, a doticati će se i općenitosti o životnom stilu, roditeljstvu, ljubavnim vezama i ženskim problemima.

Prve Heidine kolumne ili blogove možemo očekivati za nekoliko mjeseci.

AOL očito smatra da može ugroziti Yahoo koji je i dalje vodeći američki news portal. Još u listopadu smo pisali o tome kako AOL zajedno s nekoliko private equity fondova želi preuzeti Yahoo, no od tada te se glasine više nisu pojavljivale.

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci AOL je preuzeo i najpoznatiji tehnološki blog, TechCrunch, navodno za 40 milijuna dolara. Nedavno je i inovativni startup About.me postao dio AOL-ovog medijskog carstva koji unatoč vrlo razvijenom online biznisu i dalje najviše zarađuje na prodaji modemskog internet pristupa(!).

Hoće li Heidi privući mainstream žensku publiku na AOL.com, tek ostaje za vidjeti...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram