Zatvori
Jasmin Hadzic
13/01/2011

Mark Zuckerberg: Ovdje živi čovjek težak 12.5 milijardi dolara (FOTO)

Već smo pisali o tome kako se prvi čovjek Facebooka iselio iz svoje "stare" kuće koja je stavljena u najam za 40.000 kuna. Mjesečno, naravno....

Danas dolaze vijesti o tome kako je Mark Zuckerberg konačno pronašao novu "gajbu" koja se nalazi tek nekoliko ulica dalje u odnosu na njegovu staru kuću u Palo Altou. Da bude vjeran svom imidžu nerazmetljivog milijardera, 26-godišnji Zuckerberg i ovu kuću nije kupio, već je samo uzeo u najam.

Kuća ima pet spavaćih soba, ali je inače poprilično skromna i sasvim se pristojno uklapa u ostatak četvrti. Novinari su primijetili kako je Zuck odmah nakon useljavanja dao instalirati opsežan sigurnosni sustav, no to je to. Nema visokih ograda, zaštitara niti ostale "opreme" koju obično viđamo u domovima milijardera.

Ukoliko Facebook zaista vrijedi 50 milijardi dolara, to bi značilo kako je Zuckerberg težak barem 12.5 milijardi dolara.

A on je ostao dosljedan brižno građenom imidžu "geeka" iz susjedstva...

Bacite pogled na fotke nove Zuckerbergove gajbe (via Gawker):

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram