Ukoliko ste nekim slučajem zaposlenik Zagrebačkog holdinga, onda ste dobili jackpot na lutriji…

U zagrebačkom naselju Novi Jelkovec, od ukupno 2713, ostalo je više od 600 neprodanih useljivih stanova, prenosi HRT. Kako bi potaknula prodaju tih stanova, Uprava Zagrebačkog holdinga svojim će zaposlenicima omogućiti zajam od 100 eura po četvornom metru kupljenog stana, s rokom otplate do pet godina i kamatom od četiri posto godišnje, izvijestio je glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.

Uprava Zagrebačkog holdinga donijela je tu odluku, a da bi se počela primjenjivati, treba je odobriti skupština tog trgovačkog društva, što se očekuje do kraja godine.

Kako bi i ostale građane potaknula na kupnju stanova u Novom Jelkovcu, Uprava Zagrebačkog holdinga diferencirala je cijenu stana, ovisno o položaju i veličini. S bankama se pregovara o povoljnijim uvjetima kreditiranja, uz određene pogodnosti korisnicima kredita. Četvorni metar stana stoji od 1149 do 1295 eura.

Pročitajte još:

Zagreb uskoro otvara Park & Ride parkirališta za sve koji poslom svakodnevno putuju u metropolu!

ŠUŠKA SE: USKOK istražuje Milana Bandića!

Ingra zaprijetila Zagrebačkom holdingu: Platite ili ćemo zatvoriti Arenu!

Zagrebački holding nedavno uzeo kredit od 340 milijuna kuna, pa sada isplaćuje božićnice! A ovaj put ne možemo kriviti Bandića…