Zatvori
PoslovniPuls
10/05/2022

Infinum Academy ove godine se održava diljem regije

Otvorene su prijave za novi, ljetni ciklus Infinum Academyja, programa besplatne edukacije programiranja u organizaciji vodeće domaće tvrtke za dizajn i razvoj digitalnih proizvoda. 

Ove godine u ponudi je 5 programa edukacije, a po prvi se put održavaju u 4 grada u regiji;
Zagrebu, Ljubljani, Podgorici i Skopju.
  
Preciznije, Android tečaj održava se na sve četiri lokacije, iOS u Zagrebu, Ljubljani i Skopju, a Spring and Kotlin, JS and Angular te Ruby on Rails održavaju se samo u Zagrebu. No, neka vas to ne sprječava u prijavi jer na određenoj lokaciji morate biti prisutni samo prilikom prijemnog ispita. Sva predavanja i konzultacije s mentorima moguće je odraditi online.  Iako su u početku bili namijenjeni prvenstveno studentima, danas se može prijaviti svatko s osnovnim znanjem koje se provjerava na prijemnom ispitu.   

Infinum Academy mentori iskusni su stručnjaci čiji je zadatak u 5 tjedana, koliko traju programi, polaznicima prenijeti praktična i konkretna znanja koja biste na nekim radnim mjestima učili i više od godinu dana. Ako sumnjate u uspješnost Infinum Academyja, dovoljno je reći kako tečaj iOS-a vodi Filip Gulan, Head of Mobile, koji je i sam pohađao Academy, i to u prvoj sezoni održavanja.  

"Prijavio sam se dok sam bio na 2. godini fakulteta, a posao u Infinumu dobio sam nekoliko mjeseci kasnije. Kao najveću prednost Academyja istaknuo bih individualni pristup i savladavanje vještina koje su odlična baza za daljnje usavršavanje“, ističe Gulan.  

Infinum Academy na glasu je kao prestižan faktor edukacije u IT zajednici, čiju je kvalitetu prepoznao i LinkedIn i dodijelio joj status učilišta na svojim stranicama. O interesu dovoljno govori podatak da se dosad za programe Infinum Academyja prijavilo više od 2.000 ljudi, a većina onih koji su prošli edukacije kasnije su se zaposlili, bilo u Infinumu, bilo u drugim IT tvrtkama. 

Program su pokrenuli stručnjaci iz Infinuma prije sedam godina kako bi pokušali smanjiti jaz između teorije i prakse programiranja, što se itekako primijeti nakon što studenti izađu s fakulteta. Kroz programe edukacija dosad je prošlo 347 polaznika, od kojih je njih 87 svoju karijeru nastavilo u ovoj tvrtki, a čak 50 posto svih dizajnera u Infinumu bili su polaznici njihovih besplatnih edukacija i programa.  

Prijave za besplatne edukacije Infinum Academyja otvorene su do 15. svibnja, predavanja
počinju 4. srpnja i traju 5 tjedana, a prijaviti se može na službenim stranicama.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram