Zatvori
Pullman Zagreb
Foto: PRESS
PoslovniPuls
15/10/2024

U Zagrebu otvoren novi hotel pod Accorovim "Pullman" brendom

Zagreb dobio novi premium hotelski brend – otvoren je Pullman Zagreb. Novi hotel nudi 193 moderne sobe, apartmane, sofisticirani restoran i razigran lobby bar. Uz najnoviju tehnologiju u sobama, gostima su na raspolaganju i brojne premium pogodnosti, uključujući wellness prostor s dvije saune i modernim fitness centrom. U konferencijskim dvoranama kapaciteta do 150 gostiju, oživjet će inovativni poslovni i dinamični društveni događaji, a moderan restoran Tanto u glavni grad donosi okuse Mediterana, navodi se u priopćenju.

Hotelom se upravlja u suradnji s MPPD-om, brzorastućom tvrtkom fokusiranom na razvoj i upravljanje hotelima u jugoistočnoj Europi.

„MPPD ima ambicioznu strategiju do 2029. proširiti portfelj na više od 2500 hotelskih soba. Naš multidisciplinarni tim s višegodišnjim iskustvom u razvoju, hotelijerstvu i financijama, pozicionira tvrtku kao ključnog igrača u regiji. Otvaranje Pullmana Zagreb potvrđuje ovu strategiju i naše opredjeljenje prema unaprjeđenju hotelske ponude u ovom dijelu Europe, pružanjem visokih standarda i iskustva gostima kroz međunarodno priznati brend poput Pullmana”, komentirao je Janko Vrgoč, partner u MPPD-u.

Jean Wendling, potpredsjednik operacija za istočnu Europu u Accoru dodaje:„S vrhunskim smještajem i prostorima osmišljenim za poticanje društvenih interakcija, Pullman Zagreb postat će ključni dio ovog uspješnog poslovnog zagrebačkog područja. Novi hotel podići će standarde u lokalnom hotelijerskom sektoru, a raduje nas što smo imali priliku surađivati s MPPD-om, partnerom koji isto razmišlja i s kojim smo prvi put u Hrvatskoj lansirali ovaj brend“.

Osnovan 1867., Pullman je kreiran kako bi preoblikovao putovanja pronalazeći ravnotežu između posla, života, razonode, well-beinga i društvene povezanosti. Danas je Pullman Hotels & Resorts vodeći svjetski održivi premium brend s ponudom fleksibilnih i inovativnih dvorana za sastanke, događanja i poslovanje, koji uspješno spaja produktivne radne prostore s onim dinamičnima za druženje. Portfelj brenda obuhvaća više od 155 adresa u četrdesetak zemalja širom svijeta, uključujući Brazil, Kinu, Francusku, Njemačku, Crnu Goru, Veliku Britaniju, Sjedinjene Američke Države, Filipine, Vijetnam, a od sada i Hrvatsku.

City Island Zagreb smješten je u Buzinu, poslovnom središtu Novog Zagreba, u kojem su sjedišta hrvatskih i međunarodnih korporacija. Zbog izvrsne prometne povezanosti gosti mogu lako stići do povijesnog središta grada i njegovih brojnih atrakcija, a Zračna luka udaljena je samo 12 minuta vožnje. Pullman Zagreb smješten je u blizini brojnih poslovnih i zabavnih sadržaja kao što su trgovački centar Supernova, Zagrebački velesajam i Arena Zagreb.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram