Zatvori
European Blockchain Week
PoslovniPuls
27/09/2024

Prijavite se na European Blockchain Week 2024

HASHNet, sestrinska firma poslovne škole COTRUGLI Business School, nastavlja s inovacijama u području blockchain tehnologije. Kao pionir na globalnoj razini, 2019. godine lansirali su SI-CHAIN, prvu nacionalnu testnu infrastrukturu za DLT (Distributed Ledger Technology) u suradnji s Ministarstvom za gospodarski razvoj i tehnologiju Republike Slovenije. Ovaj projekt postao je ključna platforma za istraživanje potencijala blockchaina na državnoj razini, otvarajući vrata za nove aplikacije u raznim sektorima.

Danas, HASHNet je partner u IPCEI CIS projektu, financiranom iz fondova Europske unije s impresivnih 3 milijarde eura. Cilj ovog projekta je komercijalizacija SI-CHAIN-a i pružanje podrške za blockchain potrebe svih članica IPCEI CIS-a.

U tom kontekstu, European Blockchain Week 2024 u Sloveniji predstavlja idealnu priliku za istraživanje novih tehnologija poput Weba 4.0 i virtualnih svjetova, koji će oblikovati budućnost Industrije 5.0. Ovaj događaj, organiziran od strane HASHNet-a i njihovih partnera, pružit će platformu za razmjenu znanja i inovacija među malim i srednjim poduzećima, startupima, poslovnim liderima i kreatorima politika.

Šansa za razvoj i inovacije

Blockchain tehnologija se sve više pozicionira kao ključni alat za transformaciju industrije, omogućavajući bržu, transparentniju i sigurniju razmjenu podataka. Europsk2024. nudi sudionicima jedinstvenu priliku da istraže kako se blockchain može integrirati u poslovne modele, stvarajući otporniju i ljudima orijentiranu industrijsku budućnost.

Pozivamo sve inovatore i lidere poslovnog svijeta da iskoriste ovu priliku i budu dio transformativnih promjena koje će oblikovati našu digitalnu budućnost.

Datum: 30. rujna - 1. listopada 2024.
Lokacija: Kongresni centar Bled, Slovenija
Registracija: Prijavite se besplatno uz 100% popusta koristeći PROMO KOD: EBCW2024

Prijavite se ovdje: https://www.ebcw.eu/shop/

Također vas pozivamo na HASHNet ekskluzivnu radionicu:

"Blockchain kao usluga u europskoj infrastrukturi oblaka i usluga – IPCEI CIS."

Datum: 1. listopada 2024.
Vrijeme: 16:00 - 17:00
Lokacija: Dvorana C, Kongresni centar Bled, Slovenija

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram