Zatvori
Zaha Hadid Re:Imagine London
Foto: YouTube
PoslovniPuls
24/09/2024

Zaha Hadid Architects u Fortniteu predstavili parametrijski London

Poznati britanski arhitektonski studio Zaha Hadid Architects u suradnji s Epic Games-om, predstavio je svoju verziju Londona u parametrijskom stilu pod nazivom Re: Imagine London i to direktno u popularnoj igri "Fortnite".

Igrači "Fortnitea" mogu oblikovati vlastitu parametrijsku arhitekturu uz pomoć već dizajniranih modula, kombinirajući ih u željene građevine na lokacijama blizu prepoznatljivih gradskih znamenitosti kao što su Katedrala svetog Pavla, Tate Modern i Shakespeare's Globe Theatre.

"Iskustvo omogućuje brzo istraživanje opcija kroz angažiran i istraživački pristup pregovaranju o složenosti urbanih uvjeta, s ciljem zajedničkog građenja u suvremenom kontekstu", objavili su iz Zaha Hadid Architects.

"Sadržaj gradnje unutar Re: Imagine Londona oblikovan je u raznim razmjerima kao unaprijed sastavljene prostorne scene, izražavajući arhitektonske, geometrijske i prostorne značajke dosljedne našim izvedenim radovima, dok pridonosi planiranju i konstruktivnoj svijesti o konfiguriranim rješenjima."

Zaha Hadid Architects koristili su Unreal Editor za Fortnite (UEFN) tvrtke Epic Games kako bi stvorili Re: Imagine London, s namjerom dodavanja obrazovne komponente igri i stjecanja uvida u to kako se UEFN može koristiti u praktične arhitektonske svrhe.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram