Zatvori
CEO Deutsche Telekoma
Foto: Wikimedia Commons
PoslovniPuls
19/09/2024

Čelnik Deutsche Telekoma Nijemcima poručio da moraju više raditi

Tim Hottges, izvršni direktor Deutsche Telekoma, obratio se njemačkim poslovnim liderima i zaposlenicima, naglašavajući potrebu za većim angažmanom i produktivnošću. Upozorio je kako se u mnogim zemljama radi intenzivnije nego u Njemačkoj te da bi Nijemci trebali ponovo povećati svoj radni doprinos. Prema njegovim riječima, iako je ukupan broj radnih sati porastao, taj rast je uglavnom rezultat povećanja broja privremenih ugovora.

"Kad posjetim Kinu, Ameriku ili neke azijske zemlje i vidim kako te nacije marljivo rade, pa se zapitam koliko je naša zemlja konkurentna", izjavio je Hottges.

Pozvao je na više ambicioznosti i odlučnosti u jačanju njemačke ekonomije. "Zamislite što bismo mogli postići kada bismo svi težili biti lideri i vjerovali da oznaka 'Made in Germany' mora postati sinonim za još veću kvalitetu", dodao je.

Također je istaknuo važnost primjene umjetne inteligencije u daljnjem razvoju njemačkog gospodarstva, uz napomenu da Njemačka, unatoč tome što čini tek jedan posto svjetskog stanovništva, i dalje zadržava poziciju trećeg najvećeg gospodarstva na svijetu te stabilnog demokratskog središta moći u Europi.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram