Zatvori
Arsano Medical Group background
Foto: PRESS
PoslovniPuls
21/08/2024

Arsano Medical Group investirao u ljubljansku kliniku Juventina

Arsano Medical Group, vodeći privatni pružatelj zdravstvenih usluga u Hrvatskoj i regiji, nastavlja s jačanjem prisutnosti na slovenskom tržištu. Nakon ulaganja u radiološki dijagnostički centar Digitalna slikovna dijagnostika, Arsano Medical Group sada je investirao u kliniku Juventina, renomiranu instituciju za estetsku kirurgiju, pedijatriju i kozmetičke usluge sa sjedištem u Ljubljani, stoji u priopćenju.

Klinika Juventina, osnovana 2012. godine, može se pohvaliti timom od 20 vrsnih zdravstvenih djelatnika. Klinika se ističe ne samo po estetskim i kozmetičkim tretmanima, već i po pedijatrijskim uslugama, posjedujući koncesiju Ministarstva zdravstva.

Osnivači klinike Juventina, dr. Uroš Ahčan i dr. Jerneja Ahčan, renomirani su zdravstveni stručnjaci u Sloveniji. Dr. Uroš Ahčan, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije s više od 20 godina iskustva, jedan je od najistaknutijih kirurga u Sloveniji i proglašen je „Osobom godine“ 2018. po izboru dnevnog lista „Delo“ za izvanredna postignuća u medicini. Dr. Jerneja Ahčan, specijalistkinja pedijatrije s više od 16 godina iskustva, vodi tim pedijatara Klinike.

Boris Rivić, predsjednik Uprave Arsano Medical Group, izjavio je: "Ulaganje u kliniku Juventina još je jedan korak u pozicioniranju Arsano Medical Group kao najveće privatne zdravstvene organizacije u regiji. Naša vizija je podizanje standarda zdravstvene zaštite u regiji kroz integraciju vrhunskih medicinskih usluga i inovacija. Posebno smo ponosni na partnerstvo s uglednim medicinskim stručnjacima kao što su dr. Uroš Ahčan i dr. Jerneja Ahčan koji unose novu dimenziju usluga u našu grupu."

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram