Zatvori
Ericsson Nikola Tesla
Foto: PRESS
PoslovniPuls
22/07/2024

Ericsson Nikola Tesle ugovorio nove poslove vrijedne više od 15 milijuna eura

Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su više od 15 milijuna eura. Potpisan je niz ugovora iz područja digitalne transformacije te modernizacije, proširenja i održavanja komunikacijskih mreža.

U Hrvatskoj je ugovoren niz projekata u području digitalne transformacije državne uprave, javnih usluga i sigurnosti, pametnih gradova, bolničkih sustava, komunikacijskih sustava za poslovne korisnike te održavanja postojećih sustava. Posebice izdvajamo nove ugovore vezane uz sustav nadzora zelene granice Europske unije i održavanje Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra.

Na tržištu Bosne i Hercegovine s HT Mostarom ugovorena je implementacija najnovije tehnološke inačice Ericsson IMS (IP Multimedia Subsystem) rješenja kao i uvođenje VoLTE (Voice over LTE) usluge te održavanje mreže BH Telecoma. Na tržištu Kosova radit će se na poslovima vezanim uz optimizaciju i održavanje mreže operatora IPKO te na proširenju kapaciteta Telekom Kosova, navodi se u priopćenju iz kompanije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram