Zatvori
Ivan Boban - Pet Network CFO
Foto: PRESS
PoslovniPuls
17/06/2024

Ivan Boban iz Fortenove prešao u Pet Network i to na mjesto direktora financija

Poslovanje Pet Network Internationala bilježi kontinuirani rast kroz organski razvoj i strateške akvizicije.

Pet Network International sa zadovoljstvom najavljuje imenovanje Ivana Bobana za novog financijskog direktora (CFO), a koji će s radom početi 1. srpnja 2024. godine. Na toj poziciji će zamijeniti dosadašnju CFO gđu. Martinu Babić.

"Angažiranjem iskusnog i dokazano uspješnog CFO-a, dodatno ćemo ubrzati naše širenje i iskoristiti nove poslovne prilike. Implementacija međunarodnog omnichannel sustava zahtijeva visoku razinu financijske stručnosti i precizno financijsko planiranje kako bi se osigurala uspješna integracija i optimizacija resursa na svim tržištima", istaknuo je Timo Tervo, CEO Pet Network International.

Ivan Boban dolazi s bogatim iskustvom iz Fortenova Grupe, gdje je obnašao razne ključne financijske uloge, uključujući CFO-a u Agri Grupi i direktora financija i računovodstva. Njegovo je vodstvo bilo ključno za postizanje financijskih rezultata i održavanje snažne financijske kontrole. Kao član Nadzornog odbora Konzuma, Boban je odigrao važnu ulogu u implementaciji nagodbe i restrukturiranja koje se odvijalo u Grupi, a sve je pridonijelo strateškom rastu jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u regiji Jugoistočne Europe. Njegove strateške inicijative dovele su do značajnih poboljšanja u financijskom izvještavanju i usklađenosti unutar organizacije.

"U svojoj novoj ulozi financijskog direktora Pet Network Internationala, Ivan će nadgledati sve financijske aspekte tvrtke, uključujući financijsko planiranje, upravljanje rizicima, vođenje evidencije i financijsko izvještavanje. Njegova je uloga ključna u donošenju strateških odluka i usklađivanju financijskih ciljeva tvrtke s njezinim širim strateškim ciljevima. Njegovo bogato iskustvo i dokazani uspjesi čine ga vrlo vrijednim članom našeg izvršnog tima. Uloga financijskog direktora postaje sve ključnija u uvjetima nesigurnih makroekonomskih okolnosti. Strateško financijsko upravljanje i vođenje postaju esencijalni za osiguranje stabilnosti i njenog kontinuiranog rasta. Uvjereni smo da će Ivanovo vodstvo i stručnost značajno doprinijeti daljnjem uspjehu i rastu Pet Network Internationala, omogućujući nam da i dalje pružamo vrhunsku uslugu i inovacije na naših pet tržišta", zaključio je Tervo.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram