Zatvori
Jan Bolić
Foto: Manjgura
PoslovniPuls
06/06/2024

Pisac Jan Bolić novi je Manjgurin voditelj društvenih mreža

Jan Bolić, talentirani riječki pisac i kreativni entuzijast, pridružio se agenciji Manjgura kao voditelj društvenih mreža .

Jan je osoba koja pronalazi inspiraciju za pisanje u svakodnevnom životu. U sasvim običnim stvarima vidi nešto posebno i od toga stvara poetiku. Njegove pjesme su lako čitljive i inspirativne, a opet potiču na razmišljanje. Prozni tekstovi sadrže mješavinu poetike, humora i sarkazma, najbolje opisujući njega samog i njegov život. Posvetio se pisanju, voli pisati te kako on sam kaže: „Ne bih mogao zamisliti život, a da nešto ne zapišem!“

Kroz pisanje knjiga i vođenje svojih društvenih mreža, Jan je stekao mnoge vještine koje su mu sada izuzetno korisne u poslu. Uvijek je sam predstavljao svoje knjige javnosti i brendirao svoje ime, iako nikada nije formalno učio PR. Komunikacija s medijima i promocija putem društvenih mreža postali su njegova specijalnost. Shvatio je da je u komunikaciji preko društvenih mreža pravi ekspert!

“Ovaj posao me jako motivira, dat ću sve od sebe da budem sve bolji i bolji. Siguran sam da uz ovakvu ekipu koju ima Manjgura mogu jako puno naučiti. Spreman sam za sve izazove koje dobijem”, rekao je Bolić.

Janova energija i pozitivan stav jasno su vidljivi. Uvijek kaže da su čuda moguća, samo ako vjerujemo da jesu. „Nisam mogao ni zamisliti da ću raditi u jednoj od najboljih PR agencija u Hrvatskoj“, rekao je Bolić, kojem je posao u Manjguri inače prvo zaposlenje, a kaže da ga je prihvatio na poziv vlasnika i direktora Krešimira Macana.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram