Zatvori
Wizi taxi
Foto: Wizi.hr
PoslovniPuls
28/05/2024

Cammeo dobio novo ime s kojim će pokušati osvojiti međunarodno tržište

Taksi prijevoznik Cammeo od danas postaje Wizi. Taksi Cammeo svoju misiju je započeo prije čak 18 godina, a od tada je promijenio percepciju korištenja taksija te u više od 20 gradova diljem Hrvatske omogućio da prijevoz bude dostupan i povoljan.

"Naše kvalitete prepoznali su i putnici van Republike Hrvatske, pa je danas Cammeo lider i u Sloveniji te Makedoniji. Svake godine Taksi Cammeo preveze više od 7 i pol milijuna putnika, a naša vozila čak 10 puta prijeđu udaljenost od zemlje do mjeseca. Wizi je novo poglavlje Cammea. Osim imena i vizualnog identiteta, novo poglavlje donosi i potpuno novo iskustvo taksi prijevoza: kvalitetniju i bolju uslugu 'iza koje' su inovativna tehnološka rješenja bazirana na AI-u. Sve one dobre Cammeove karakteristike poput ugodnih vozača, sigurnosti i povoljne cijene – Wizi će zadržati", poručuju iz Wizi-a.

"Hvala svim putnicima što su prepoznali Cammeo i bili dio naše priče posljednjih 18 godina. Cijelo vrijeme smo podizali kvalitetu usluge i bili tu za svoje sugrađane, a sada je vrijeme za novi iskorak. Rebranding će nam pomoći u širenju na druga tržišta, ali Wizi nije samo promjena logotipa jer ćemo uz pomoć AI-a i naprednih tehnologija iskustvo vožnje dići na jednu novu razinu", istaknuo je Vladimir Minovski, generalni direktor Wizija.

Wizi ostaje u hrvatskom vlasništvu te će globalno sjedište tvrtke ostati u Hrvatskoj, a sama internacionalizacija brenda omogućit će lakše širenje na inozemna tržišta.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram